Madzik68 napisał(a):będziemy na Ciovo od 2-go czerwca i jak pokazują wszelkie strony pogodowe będzie tak sobie albo jeszcze gorzej, mimo to jedziemy, bo innej opcji nie mamy, aczkolwiek martwi mnie to okropnie bo po raz pierwszy jedziemy z synem i jest cały nastawiony na siedzenie w wodzie i latanie w majtasach itp
Madzik68 napisał(a):będziemy na Ciovo od 2-go czerwca i jak pokazują wszelkie strony pogodowe będzie tak sobie albo jeszcze gorzej, mimo to jedziemy, bo innej opcji nie mamy, aczkolwiek martwi mnie to okropnie bo po raz pierwszy jedziemy z synem i jest cały nastawiony na siedzenie w wodzie i latanie w majtasach itp
pooja napisał(a):Witaj
Ja też jadę na początku czerwca do Chorwacji (Zaton) 1-10. 06 i też jestem przerażona tą pogodą. Codziennie śledzę portale pogodowe, mam jeszcze cichą nadzieje ze się poprawi
ale wiem co czujesz:) mam to samo
ewwwa napisał(a):witam
ja również oglądam prognozy ale jedziemy dopiero 21 czerwca, spróbujcie tu:
http://www.accuweather.com/en/hr/trogir ... r=6/1/2013
nie jest tak źle
rafales napisał(a):
Łącze się z Wami w bólu i przerażeniu, bo rzeczywiście prognozy nie są najlepsze, a również wybieramy się na początku czerwca. Co nam pozostaje? Przestać śledzić prognozy, zabrać letnie rzeczy i liczyć, że się przydadzą