Pogoda niby słaba ale my za tydzień tez jedziemy na Hvar,zaliczka wplacona więc nie ma wyjścia.
A pogoda pewnie i tak bedzie;-)
Aldonka napisał(a):bieder1 napisał(a):jakby nie było to pełnia lata jest lipiec sierpień
Która potrafi być przerwana tygodniem nieustannego deszczu na przełomie lipca i sierpnia Na pogodę siły nie ma
Madzik68 napisał(a):wbrew wszelkim przeciwnościom, dziś zaczęłam zbierać klamoty do spakowania, o rety !! Jedna walizka to będą lekarstwa i kosmetyki, druga zabawki do wody, autka, miś i puzzle, kredki, książeczki, kolejna moje ciuchy, potem kolejna.... zaraz ??!! mamy tylko 3 walizki ciekawe jaka dziś pogoda w naszej ukochanej Chorwacji nie, nie, nie, nie nie zajrzę NIE !! Będę twarda
lukasz22i napisał(a):Madzik68 napisał(a):wbrew wszelkim przeciwnościom, dziś zaczęłam zbierać klamoty do spakowania, o rety !! Jedna walizka to będą lekarstwa i kosmetyki, druga zabawki do wody, autka, miś i puzzle, kredki, książeczki, kolejna moje ciuchy, potem kolejna.... zaraz ??!! mamy tylko 3 walizki ciekawe jaka dziś pogoda w naszej ukochanej Chorwacji nie, nie, nie, nie nie zajrzę NIE !! Będę twarda
Madzik, nie pękaj...czekam na wieści pogodowe, dobre wieści. My niestety wymiękliśmy (a raczej żona) i wyjazd przełożyliśmy, w innym przypadku za tydzień również pakowałbym auto.
Madzik68 napisał(a):..jak już dojedziemy to pewnie coś naskrobię