Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):karin74 napisał(a):W Tućepi pochmurno od rana, już padało, z plażowania nici
A co Ty tak wcześnie wstajesz na urlopie? Nie martw się. Nikt jeszcze nie powiedział, że tak będzie cały dzień.
JOKA78 napisał(a):W Drveniku rano padało a od południa rozpogadza się - można pospacerować szalu nie ma ale wolę to niż ulewy bo podobnie jak Kolega nie mamy żadnych przeciwdeszczowych ubrań nidy jak 3 raz tu w czerwcu jestem nie były mi potrzebne
Mam nadzieję, że wiatr przegoni chmury i wróci dobra pogoda.
mszkudlarek36 napisał(a):Właśnie dojechałem do Chorwacji. Jestem w miejscowości Jezerce niedaleko Jezior Plitwickich, jest pochmurno i 19 stopni. Oby tylko jutro nie padało bo w planach mamy zwiedzanie Jezior.
andywiki napisał(a):JOKA78 napisał(a):W Drveniku rano padało a od południa rozpogadza się - można pospacerować szalu nie ma ale wolę to niż ulewy bo podobnie jak Kolega nie mamy żadnych przeciwdeszczowych ubrań nidy jak 3 raz tu w czerwcu jestem nie były mi potrzebne
Mam nadzieję, że wiatr przegoni chmury i wróci dobra pogoda.
Jestem rozczarowany i mam nadzieje że to się zmieni bo w niedziele 22 jadę właśnie do Drvenika a jak mam być tak jak jest to nie wiem czy się nie zastanowię gnać ponad 1200km by po spacerować ???
JOKA będę Ci niezmiernie wdzięczny jak w tygodniu poinformujesz jak w Drveniku pogoda.
Dziękuje.