Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
martka2
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martka2 » 15.06.2014 09:44

Pag Mandre,wczoraj przyjechaliśmy ok.16 słoneczko piękne nas przywitalo więc od razu plazing.W nocy zerwał sie straszny wiatr i tak jest do teraz ale słoneczko przebija sie przez małe chmurki.oj ten wiatr.
henius34
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) henius34 » 15.06.2014 14:49

karin74 napisał(a):W Tućepi pochmurno od rana, już padało, z plażowania nici :-(

I jak wypogodziło się?
mirasowski
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirasowski » 15.06.2014 15:16

Witam.
Właśnie od soboty spędzamy urlop w Orebić. Jechaliśmy z Dramalj, i całą drogę , jakieś 540km lało, z przerwami na kropiło.
I jest niezła LIPA :!: :!: :!: :( :( Popadamy już w depresję. Noclegi tutaj wykupione mamy do soboty 21.06.
Temperatura powietrza to 20-24. Wczoraj kropiło a dzisiaj od godz 14:30 leje.
Właśnie przestaje padać ale chmur deszczowych nie brakuje. Tak ma być podobno jeszcze jutro-według miejscowych , ale na accuweather pokazuje że do piątku mają być przelotne opady deszczu z burzami i temp. 24 stopni. Najlepsze co to nie wziąłem żadnych cieplejszych ciuchów i przeciw deszczowych też.
bykman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bykman » 15.06.2014 15:41

Jeśli będzie cale takie lato, co jest możliwe zważając na anomalie pogodowe to wyjazd do CRO będzie czystą loterią.
Raz we wrześniu 2007 bylem na tydzień na Pagu i po 3 dniach deszczu spakowałem sie i pojechałem do Aquaparku na Słowacji.
JOKA78
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) JOKA78 » 15.06.2014 15:52

W Drveniku rano padało a od południa rozpogadza się - można pospacerować :) szalu nie ma ale wolę to niż ulewy bo podobnie jak Kolega nie mamy żadnych przeciwdeszczowych ubrań :) nidy jak 3 raz tu w czerwcu jestem nie były mi potrzebne :(
Mam nadzieję, że wiatr przegoni chmury i wróci dobra pogoda.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 15.06.2014 16:12

henius34 napisał(a):
karin74 napisał(a):W Tućepi pochmurno od rana, już padało, z plażowania nici :-(

I jak wypogodziło się?

Szału jak ktoś powiedział nie ma. Parę razu padało, ale pospacerować można.....ale za to jak smakuje rakija.... :lol:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 15.06.2014 16:14

Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):

A co Ty tak wcześnie wstajesz na urlopie? Nie martw się. Nikt jeszcze nie powiedział, że tak będzie cały dzień.

Pani Kasiu przyzwyczajenie...tutaj to szkoda każdej chwili :D
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 15.06.2014 16:18

W Korculi teraz sunce z małym chmurkami fakt o 14 w Orebicu popadało , spoko nie ma się co denerwować będą znow upały.Lęcę do Jadrana :lol:
darek1
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) darek1 » 15.06.2014 16:31

Maniuś jaka woda - zimna czy ciepła????
andywiki
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) andywiki » 15.06.2014 16:42

JOKA78 napisał(a):W Drveniku rano padało a od południa rozpogadza się - można pospacerować :) szalu nie ma ale wolę to niż ulewy bo podobnie jak Kolega nie mamy żadnych przeciwdeszczowych ubrań :) nidy jak 3 raz tu w czerwcu jestem nie były mi potrzebne :(

Jestem rozczarowany i mam nadzieje że to się zmieni bo w niedziele 22 jadę właśnie do Drvenika a jak mam być tak jak jest to nie wiem czy się nie zastanowię gnać ponad 1200km by po spacerować ???
JOKA będę Ci niezmiernie wdzięczny jak w tygodniu poinformujesz jak w Drveniku pogoda.
Dziękuje.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 15.06.2014 16:52

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :-)
szrek27
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) szrek27 » 15.06.2014 16:53

maniust napisał(a):W Korculi teraz sunce z małym chmurkami fakt o 14 w Orebicu popadało , spoko nie ma się co denerwować będą znow upały.Lęcę do Jadrana :lol:

I jak Korcula? Podoba się? :)
mszkudlarek36
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) mszkudlarek36 » 15.06.2014 17:00

Właśnie dojechałem do Chorwacji. Jestem w miejscowości Jezerce niedaleko Jezior Plitwickich, jest pochmurno i 19 stopni. Oby tylko jutro nie padało bo w planach mamy zwiedzanie Jezior.
kokos0
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kokos0 » 15.06.2014 17:05

Może ktoś jest w Bibinje? jak tam wygląda teraz z pogodą, jadę tam 27.06 myślę że pogoda się zmieni :(
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 15.06.2014 19:58

mszkudlarek36 napisał(a):Właśnie dojechałem do Chorwacji. Jestem w miejscowości Jezerce niedaleko Jezior Plitwickich, jest pochmurno i 19 stopni. Oby tylko jutro nie padało bo w planach mamy zwiedzanie Jezior.

Nie wiem, czy wiesz, ale jesteś w górach, a tam inny klimat ...Klimat śródziemnomorski dopiero na wybrzeżu.
andywiki napisał(a):
JOKA78 napisał(a):W Drveniku rano padało a od południa rozpogadza się - można pospacerować :) szalu nie ma ale wolę to niż ulewy bo podobnie jak Kolega nie mamy żadnych przeciwdeszczowych ubrań :) nidy jak 3 raz tu w czerwcu jestem nie były mi potrzebne :(

Jestem rozczarowany i mam nadzieje że to się zmieni bo w niedziele 22 jadę właśnie do Drvenika a jak mam być tak jak jest to nie wiem czy się nie zastanowię gnać ponad 1200km by po spacerować ???
JOKA będę Ci niezmiernie wdzięczny jak w tygodniu poinformujesz jak w Drveniku pogoda.
Dziękuje.

15 razy się zmieni .... A teraz po raz 1050 zapodam link, na którym możesz śledzić stan co godzinę klik. Sprawdzaj dla Makarskiej.
Moja refleksja po analizie danych pogodowych z dnia dzisiejszego: idealny dzień nie tylko na spacery, ale i na kąpiele morskie... bo temperatura powietrza zrównała się z temperaturą morza....
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 49
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone