Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bykman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bykman » 13.06.2014 15:51

Droga Kasiu G.B., ja w żadnym wypadku nie chciałem negować przyjazdu do Cro, tylko niestety, ale sory taki mamy klimat, wiem że jako właścicielka kwater oraz kiosku z pamiątkami zachwalasz niestety kiepską pogodę na Bałkanach,proszę jedynie w imieniu wszystkich forumowiczów o rzeczywistą relacje o pogodzie w Cro.
xjr 1300
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) xjr 1300 » 13.06.2014 17:00

kurna a ja za parę godzin wyjeżdżam do Vodic... już się denerwuje co to będzie.
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 13.06.2014 17:09

My za 2 godziny....bez kaloszy i parasoli nie obędzie się....:-(
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 13.06.2014 17:14

Karinko napisałam do Ciebie PW :wink:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 13.06.2014 17:29

Aneta.K napisał(a):Karinko napisałam do Ciebie PW :wink:

Nie dostałam zadnej wiadomosci
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 13.06.2014 17:44

karin74 napisał(a):

Napisałam jeszcze raz :D
A Ty już dziołcha nie siedż tu ino sie rychtuj do drogi :oczko_usmiech: :papa:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 13.06.2014 17:47

Aneta.K napisał(a):
karin74 napisał(a):

Dzięki za wiadomość. Jo juz wszystko mom narychtowane...ale szlag mie trafio jak widza ta pogoda ...i bezto tu siedza i kukom za słońcem....ale go nie ma :cry:
Aneta.K
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta.K » 13.06.2014 17:48

karin74 napisał(a):
Aneta.K napisał(a):
karin74 napisał(a):

Dzięki za wiadomość. Jo juz wszystko mom narychtowane...ale szlag mie trafio jak widza ta pogoda ...i bezto tu siedza i kukom za słońcem....ale go nie ma :cry:

Ty już tam dobrze wiesz kaj one jest :wink:
Katarzyna Głydziak Bojić
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Katarzyna Głydziak Bojić » 13.06.2014 19:21

bykman napisał(a):Droga Kasiu G.B., ja w żadnym wypadku nie chciałem negować przyjazdu do Cro, tylko niestety, ale sory taki mamy klimat, wiem że jako właścicielka kwater oraz kiosku z pamiątkami zachwalasz niestety kiepską pogodę na Bałkanach,proszę jedynie w imieniu wszystkich forumowiczów o rzeczywistą relacje o pogodzie w Cro.

Pudło, pudło i jeszcze raz pudło. Ani nie mam apartamentów na wynajem, ani własnego straganu (wynagrodzenie na zasadzie "czy się stoi, czy się leży", zatem w moim interesie jest jak najmniejsza ilość klientów, co by się nie napracować), ani nie zachwalam "pogody na Bałkanach" (Bałkany dość spore i mocno urozmaicone pod względem klimatu; nie wiem, czy wiesz....).. uważam, że jest koszmarna i pisałam to nie raz i nie dwa.
Rzeczywista relacja na stronach DHMZ godzina po godzinie. W wielkim skrócie na naszej wyspie od 10 dni niemiłosierny upał (przerwany godzinną nawałnicą zeszłej nocy) i ponoć od jutra temperatura ma wreszcie spaść na co nie mogę się już doczekać. Ale z całą pewnością nie mam nawet co marzyć, by lało 14 dni od rana do nocy i temperatura w dzień spadła poniżej 20 stopni...Ot co.

Dopisane:P.S. Mogłeś sobie darować takie osobiste wycieczki. To raczej słabe było...
Ostatnio edytowano 13.06.2014 19:40 przez Katarzyna Głydziak Bojić, łącznie edytowano 1 raz
kodens79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kodens79 » 13.06.2014 19:30

Wszystkim życzę udanej pogody .
majeczka
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) majeczka » 13.06.2014 21:53

Rzeczywiście Kasiu, nie tylko na Hvarze, ale również na Korculi niemiłosierny upał. Dzisiaj były 34 stopnie, właśnie rozmawiałam ze znajomymi z Zavalaticy. :D
martka2
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) martka2 » 13.06.2014 22:40

Ooooo,ją wyjeżdżam za godzinke,chyba nie potrzebnie rzucilam okiem na prognozę nieźle mnie dobiła.Może na Pag ten klimat nie dotrze.Napisze jutro jak jest.
domingos
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) domingos » 14.06.2014 08:21

Jestem w Vodicach,do wczoraj pogoda super,dzisiaj juz lipa,niebo zachmurzone,zaczyna kropic,słychać burze i tak do piątku,czyli trzeba pić i zwiedzać :lol: http://prognoza.hr/sedam.php?id=sedam&p ... code=14438
crusher1988
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) crusher1988 » 14.06.2014 09:32

Jestem aktualnie w Baska Voda, do wczoraj patelnia, dzis w nocy okolo 3 zaczelo padac, aktualnie temperatura elegancka bo siedze w majtach na tarasie, ale deszczyk pada i to dosc solidnie. Chmury dosc jasne, ale nie zapowiada sie aby to przeszlo za 1-2h. Jesli chodzi o prognozy to byly zapowiadane juz od czwartku burze i deszcze, ale popadalo 1h i dalej patelnie i to bardzo fajnie ze padalo bo to odskocznia od upalow. Co do temperatury to jak kogos martwi to ze nie bedzie 30 stopni to niech sie cieszy, 26 stopni juz jest wystarczajace, tutaj nie wieje wiatr jak nad baltykiem. W aucie pokazywalo mi nawet 34 stopnie, kiedy zapowiadali 26, wiec bierzcie poprawke na pogode.
xjr 1300
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) xjr 1300 » 14.06.2014 09:36

Witam kolegów i koleżanki właśnie dotarłem do Vodic leje jak cholera ... i ma tak być do czwartku masakra jakaś.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 46
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone