SebastianM napisał(a):Czołem. Szukam prognozy pogody dla Kvarneru na przyszły tydzień od 13 do 16 maja. Na naszych prognozach nie ma jednomyślność.
Kapitańska Baba napisał(a):SebastianM napisał(a):Czołem. Szukam prognozy pogody dla Kvarneru na przyszły tydzień od 13 do 16 maja. Na naszych prognozach nie ma jednomyślność.
Nejlepsza prognoza wg mnie meteo.hr
SebastianM napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):SebastianM napisał(a):Czołem. Szukam prognozy pogody dla Kvarneru na przyszły tydzień od 13 do 16 maja. Na naszych prognozach nie ma jednomyślność.
Mam wolne od 13 do 16 maja i chciałem pojechać nad Jadran, ale pogoda będzie raczej kiepska. Zimna Zośka i ogrodnicy widać także nie omijają wybrzeża Chorwacji.
Kapitańska Baba napisał(a):SebastianM napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):SebastianM napisał(a):Czołem. Szukam prognozy pogody dla Kvarneru na przyszły tydzień od 13 do 16 maja. Na naszych prognozach nie ma jednomyślność.
Mam wolne od 13 do 16 maja i chciałem pojechać nad Jadran, ale pogoda będzie raczej kiepska. Zimna Zośka i ogrodnicy widać także nie omijają wybrzeża Chorwacji.
To jeszcze tydzień. Wszystko może się zmienić. Patrz na meteo.hr na prognozę synoptyczną i jeśli będzie zapowiedź wyżu to jedź i ciesz się dobrą pogodą na miejscu
SebastianM napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):SebastianM napisał(a):Kapitańska Baba napisał(a):SebastianM napisał(a):Czołem. Szukam prognozy pogody dla Kvarneru na przyszły tydzień od 13 do 16 maja. Na naszych prognozach nie ma jednomyślność.
To jeszcze tydzień. Wszystko może się zmienić. Patrz na meteo.hr na prognozę synoptyczną i jeśli będzie zapowiedź wyżu to jedź i ciesz się dobrą pogodą na miejscu
Odpuściłem, zapisałem się na szczepienie, pojadę na weekend w Boże Ciało .