Piotrek_k napisał(a):Nieźle wieje na Vir.
Oj nieźle..
......za Murterem również . Chyba bora to się nazywa
james84 napisał(a):Te prognozy pogody zaczynają być niepokojące...
W poniedziałek 21-22 stopnie wtf..
james84 napisał(a):Te prognozy pogody zaczynają być niepokojące...
james84 napisał(a):North Slav napisał(a):james84 napisał(a):Te prognozy pogody zaczynają być niepokojące...
James, to jest za tydzien Prognozy zmieniają się z dnia na dzień
Mam taką nadzieje
North Slav napisał(a):
Ja przyjeżdzam 31-go do Cro i jestem dobrej myśli.
Rok temu na początek wrzesnia były fatalne prognozy, poleciałem na Krete.
W tym czasie w Cro sie wypogodziło.
Natomiast to, co przeczytałem w artykule wrzuconym przez baunty'ego już mnie niepokoi.
james84 napisał(a):North Slav napisał(a):
Natomiast to, co przeczytałem w artykule wrzuconym przez baunty'ego już mnie niepokoi.
Ja przyjeżdzam do Cro 29, mam świadomość tego że we wrześniu nie można spodziewać się lampy i temp > 30 dzień w dzień ale nie chciałbym sie czuć jak nad bałtykiem Pozostaje mieć nadzieje że to będzie jednodniowe ochłodzenie i pogorszenie pogody albo że w ogóle się nie sprawdzi i front pójdzie bardziej na północ i nie przebije się przez Velebit.
North Slav napisał(a):james84 napisał(a):North Slav napisał(a):
Ja przyjeżdzam do Cro 29, mam świadomość tego że we wrześniu nie można spodziewać się lampy i temp > 30 dzień w dzień ale nie chciałbym sie czuć jak nad bałtykiem Pozostaje mieć nadzieje że to będzie jednodniowe ochłodzenie i pogorszenie pogody albo że w ogóle się nie sprawdzi i front pójdzie bardziej na północ i nie przebije się przez Velebit.
No dokładnie, dlatego jadę do Dalmacji, żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo zachaczenia z północy jakiegoś frontu który by szedł znad Atlantyku.
Jasny gwint. Oby nie było tak, że pojedziemy, to bedzie lipna pogoda i kwarantanna po powrocie
james84 napisał(a):North Slav napisał(a):james84 napisał(a):North Slav napisał(a):
No dokładnie, dlatego jadę do Dalmacji, żeby zmniejszyć prawdopodobieństwo zachaczenia z północy jakiegoś frontu który by szedł znad Atlantyku.
Jasny gwint. Oby nie było tak, że pojedziemy, to bedzie lipna pogoda i kwarantanna po powrocie
Taka kulminacja by mnie chyba dobiła, już nie wspomnę o żonie która nie może doczekać się wyjazdu a w pracy już na nią krzywo patrzą z powodu ewentualnej kwarantanny(której mam nadzieje nie będzie).