baunty napisał(a):Patrząc z Iž w kierunku wyspy Ugljan, to jest tam granatowo na lądzie ( na wysokości Zadaru i dalej wzdłuż na północ).
A tu "mały" efekt pogody:
Cayman82 napisał(a):W Omiśu niebo w 100% zachmurzone. Prognozy na kolejne 2 dni mało optymistyczne. Współczuję jeśli ktoś spędza w Cro tylko ten tydzień.
alechandro napisał(a):Dziś pada praktycznie wszędzie, woda w Sutivanie jak w Bałtyku nadal ale to póki co mój ostatni pobyt w cro na jakiś czas gdyż są miejsca gdzie pogoda zawsze jest gwarantowana...poza tym trochę przejadła mnie się Chorwacja.
Ile razy byłeś w Cro i w jakim okresie? U mnie pierwsza zmiana była w 2015 r, po 6 latach i 7 wizytach. 2018 i 2019 całkiem bez Cro.alechandro napisał(a):poza tym trochę przejadła mnie się Chorwacja.
Magda O. napisał(a):manewr napisał(a):Mnie tez sie lekko przejadła CRo. 4 razy w ciągu trzech lat. 2020 raczej na bank bez Cro.
Mnie się nie przejada, a byłam 10 razy W zeszłym roku zrobiliśmy sobie przerwę na rzecz Grecji i teraz tęsknię jeszcze bardziej...
Magda O. napisał(a):manewr napisał(a):Mnie tez sie lekko przejadła CRo. 4 razy w ciągu trzech lat. 2020 raczej na bank bez Cro.
Mnie się nie przejada, a byłam 10 razy W zeszłym roku zrobiliśmy sobie przerwę na rzecz Grecji i teraz tęsknię jeszcze bardziej...