Grendel72 napisał(a):robertms napisał(a):Pogode mozna sprawdzic np. na Interii...
Każdy sprawdza raczej pogodę przed wyjazdem, a to że na dłuższe okresy to wróżenie z fusów wie każdy. Tych deszczy na Istrii jeszcze tydzień temu przed naszym wyjazdem w prognozach nie było. Poza tym w tym wątku dzielimy się tym co w realu dzieje się w naszych miejscówka, a to często nie to samo co podaje prognoza. W Novigradzie 2h burzy i dość ulewnego deszczu, czyli jak po sąsiedzku w Umage prawdopodobnie
leswac napisał(a):Alechandro i Ural dla Was pozdrowionka z Breli
Pogoda super 36 stopni, niebo czyste, woda 27 stopni w naszej zatoczce.
nawiasem mówiąc źle mnie zrozumieliście z tym opalaniem. też dla mnie nie ma to znaczenia i nie dbam o to.
mam tylko niestety taką urokliwą karnację że wystarczy trochę słońca i raczysko gotowe....
Alechandro w sumie popieram Twoje poglądy. czekamy cały rok na cudną pogodę, ciepłą wode w Jadranie i spotkanie naszych Przyjaciół w Chorwacji bo takich mam pełno wśród miejscowych.
leswac napisał(a)::mrgreen:
tylko ja ostatnio nawijam
Brela Stomarića dzis jak wcześniej bez zmian.
godzina 19.30 na razie się sprawdza prognoza którą podawałem za stroną windy.com.
w Breli coraz większe zachmurzenie i zbaczymy co dalej.
zanosi się na burze przy temepraturze 35 stopni.
Bartek81 napisał(a):leswac napisał(a): cały czas pod parasolem bo nie dało się wytrzymać.
A jakiś miesiąc temu był tu lament jak było pisane że temperatura 29/30 i jest świetnie...
leswac napisał(a):Bartek81 napisał(a):leswac napisał(a): cały czas pod parasolem bo nie dało się wytrzymać.
A jakiś miesiąc temu był tu lament jak było pisane że temperatura 29/30 i jest świetnie...
Bartek
Nawet nasi gospodarze mówili że ostatnie 2 miesiące dużo w Breli padało. A miesiące kwiecień i maj to był dramat i lało codziennie.
Nawet moja żona zuważyła że w tym roku w Breli i całej Chorwacji jest bardziej zielono niż u nas w Poznaniu.
leswac napisał(a):Bartek81 napisał(a):leswac napisał(a): cały czas pod parasolem bo nie dało się wytrzymać.
Bartek
Nawet nasi gospodarze mówili że ostatnie 2 miesiące dużo w Breli padało. A miesiące kwiecień i maj to był dramat i lało codziennie.
Nawet moja żona zuważyła że w tym roku w Breli i całej Chorwacji jest bardziej zielono niż u nas w Poznaniu.