Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.08.2019 13:55

Nieźle, fan opalania zarejestrował się po to aby dać upust emocjom a już się bałem że go obraziłem :D
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 11.08.2019 15:02

Grendel72 napisał(a):
robertms napisał(a):Pogode mozna sprawdzic np. na Interii...

Każdy sprawdza raczej pogodę przed wyjazdem, a to że na dłuższe okresy to wróżenie z fusów wie każdy. Tych deszczy na Istrii jeszcze tydzień temu przed naszym wyjazdem w prognozach nie było. Poza tym w tym wątku dzielimy się tym co w realu dzieje się w naszych miejscówka, a to często nie to samo co podaje prognoza. W Novigradzie 2h burzy i dość ulewnego deszczu, czyli jak po sąsiedzku w Umage prawdopodobnie :?

Spoko...
Pod Trogirem, przez ostatnie 2 tygodnie pogoda stała - +30 st... Kolejne 2 tyg. tez chyba bez "zagrozen"... ;)
Istria, pod wzgledem pogody, chyba bardziej "loteryjna"...

pozdrawiam wakacyjnie
robertms
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) robertms » 11.08.2019 15:07

Ural napisał(a):Żeby się opalić przez kilkunastodniowy pobyt w Chorwacji to trzeba by było ciągle leżeć plackiem.

Lub nie wychodzic z wody... ;)
Endrju
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Endrju » 11.08.2019 16:55

Dziś w Bibinje 36st., jutro ponoć tak samo
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 11.08.2019 17:04

Alechandro i Ural dla Was pozdrowionka z Breli
Pogoda super 36 stopni, niebo czyste, woda 27 stopni w naszej zatoczce.
nawiasem mówiąc źle mnie zrozumieliście z tym opalaniem. też dla mnie nie ma to znaczenia i nie dbam o to.
mam tylko niestety taką urokliwą karnację że wystarczy trochę słońca i raczysko gotowe.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alechandro w sumie popieram Twoje poglądy. czekamy cały rok na cudną pogodę, ciepłą wode w Jadranie i spotkanie naszych Przyjaciół w Chorwacji bo takich mam pełno wśród miejscowych.
:papa: :papa: :papa:
agulus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agulus » 11.08.2019 17:48

leswac napisał(a):Alechandro i Ural dla Was pozdrowionka z Breli
Pogoda super 36 stopni, niebo czyste, woda 27 stopni w naszej zatoczce.
nawiasem mówiąc źle mnie zrozumieliście z tym opalaniem. też dla mnie nie ma to znaczenia i nie dbam o to.
mam tylko niestety taką urokliwą karnację że wystarczy trochę słońca i raczysko gotowe.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Alechandro w sumie popieram Twoje poglądy. czekamy cały rok na cudną pogodę, ciepłą wode w Jadranie i spotkanie naszych Przyjaciół w Chorwacji bo takich mam pełno wśród miejscowych.
:papa: :papa: :papa:

Oby za 10 dni też tak było :mrgreen:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 11.08.2019 17:58

Agulus hrvatski pozdrav ! :papa: :papa: :papa:
masz ode mnie wiadomość na priv bo już się bałem że tutaj nie wskoczysz....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
leszek
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 12.08.2019 16:47

brela stomarića bez zmian kocioł garnek jak chcecie tak można to nazwać.
niebo niebieskie bez skazy, temperatura godz. 17.45 wynosi 34 stopnie, woda w morzu 27 stopni zatoczka na plaży Podcrkavlije.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
na 14 sierpnia od rana zapowiadają burze na odcinku Omiś -Neum - ciekawe czy się sprawdzi

https://www.windy.com/43.381/16.916?rai ... ,m:eRtagDm

:hut: :hut: :hut:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 13.08.2019 18:31

tylko ja ostatnio nawijam
Brela Stomarića dzis jak wcześniej bez zmian.
godzina 19.30 na razie się sprawdza prognoza którą podawałem za stroną windy.com.
w Breli coraz większe zachmurzenie i zbaczymy co dalej.
zanosi się na burze przy temepraturze 35 stopni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
andrzejk1975
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) andrzejk1975 » 13.08.2019 18:40

leswac napisał(a)::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
tylko ja ostatnio nawijam
Brela Stomarića dzis jak wcześniej bez zmian.
godzina 19.30 na razie się sprawdza prognoza którą podawałem za stroną windy.com.
w Breli coraz większe zachmurzenie i zbaczymy co dalej.
zanosi się na burze przy temepraturze 35 stopni. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

19 30 i 35 st to ile było w dzień 45 ?? chyba że chodzi to o temp w słońcu nie w cieniu
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 13.08.2019 18:49

nie mierzyłem ile było w dzień. cały czas pod parasolem bo nie dało się wytrzymać. ewentualnie kąpiel + prysznic i pod parasol.
mamy godzinę 19.47 nieb pochmurne + duchotaa niesamowita a temperatura w tej chwili jeszcze 32 stopnie - sprawdzałem na termometrze. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Bartek81
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek81 » 13.08.2019 21:06

leswac napisał(a): cały czas pod parasolem bo nie dało się wytrzymać.

A jakiś miesiąc temu był tu lament jak było pisane że temperatura 29/30 i jest świetnie...
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 13.08.2019 21:20

Bartek81 napisał(a):

A jakiś miesiąc temu był tu lament jak było pisane że temperatura 29/30 i jest świetnie...

Bartek
Nawet nasi gospodarze mówili że ostatnie 2 miesiące dużo w Breli padało. A miesiące kwiecień i maj to był dramat i lało codziennie.
Nawet moja żona zuważyła że w tym roku w Breli i całej Chorwacji jest bardziej zielono niż u nas w Poznaniu.
agulus
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) agulus » 13.08.2019 21:43

leswac napisał(a):
Bartek81 napisał(a):

Bartek
Nawet nasi gospodarze mówili że ostatnie 2 miesiące dużo w Breli padało. A miesiące kwiecień i maj to był dramat i lało codziennie.
Nawet moja żona zuważyła że w tym roku w Breli i całej Chorwacji jest bardziej zielono niż u nas w Poznaniu.

Bardzo mi się to podoba. A widzę, że też Wielkopolska, my też - Ostrów Wielkopolski
Bartek81
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bartek81 » 13.08.2019 21:53

leswac napisał(a):
Bartek81 napisał(a):

Bartek

W lipcu, podczas 14 dni pobytu, lało jeden raz przez parę godzin...ale było to w Baška Voda :wink:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 386
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone