Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Patryk1974
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) Patryk1974 » 08.08.2019 16:56

Tribunj nad morzem wieje jak nad Bałtykiem, ale ciepło.
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 08.08.2019 18:18

Duce. Rano zachmurzone i wiatr. Woda ciepła i super fale, nie chciało się wychodzić z morza. Wieczorem bezwietrznie, ciepło, około 30C.
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 09.08.2019 16:26

witam Wszystkich
miałem pisać o pogodzie wczoraj ale ciężki dzień po podróży..... :(
brela stomarića wczoraj temperatura 30 stopni, woda 24 stopni, pogodnie do 14.00 potem się zachmurzyło ale bez opadów
praktycznie przez caly dzień wiało i były spore fale do popołudnia :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
brela stomarića dzisiaj temperatura 33 stopnie, woda 26 stopni, tylko słońce i niebo niebieskie
na weekend pogoda jak dzisiaj tylko mamy ostrzeżenie pogodowe przed jaskrawym słońcem a sama temperatura ma przy bezchmurnym niebie wzrosnąć do 35-37 stopni podobno :lol: :lol: :lol:
:hut: :hut: :hut:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 10.08.2019 18:14

witam

widzę że ostatnio tylko ja nawijam..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
dzisiaj pogoda w Breli Stomarića bez zmian. tak jak wczoraj podawałem tylko woda w naszej zatoczce o 1 stopień cieplejsza i temperatura powietrza dzisiaj 34 stopnie. woda w morzu miała dzisiaj o 14.00 dokładnie 27 stopni Celcjusza.
:hut: :hut: :hut: :hut: :hut: :hut:
zapowiadają na 14 sierpnia burze od 6.00 do 16.00 w rejonie Makarska, Brela, Omiś. Ma być ich kilka pojedynczych powracających w ciągu dnia. zobaczmy czy się sprawdzi. nasi gospodarze w tym dniu odradzają wypływanie łodziami w morze zwłaszcza w okolicę Jelsy bo tam podobno burze mają być z bardzo silnymi wyładowaniami i porywistym wiatrem potęgującym wysokość fal.
:| :| :| :|
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 10.08.2019 18:57

Duce raz jeszcze. Dziś około 34C. Woda nadal ciepła.
Nie widziałem żeby 14 sierpnia miały być jakieś burze. Wtedy właśnie wracamy i nie uśmiecha mi się jechać w burzy.
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 10.08.2019 19:29

kadetdudi napisał(a):Duce raz jeszcze. Dziś około 34C. Woda nadal ciepła.
Nie widziałem żeby 14 sierpnia miały być jakieś burze. Wtedy właśnie wracamy i nie uśmiecha mi się jechać w burzy.

nasz gospodarz to wieloletni wytrawny i doświadczony żeglarz.
prognoza pogody może sie nie sprawdzić oczywiście i oby się nie sprawdziła :D :D :D
burze mają nadejść od Bośni i Hercegowiny i wedrzeć się nad Adriatyk tylko na odcinku Omiś-Makarska
jednak to tylko prognoza i do tego na 4 dni do przodu więc sprawdzalność trudno przewidzieć.
Kadetduti życzę szerokiej drogi i przede wszystkim bezpiecznej do domu ! :papa: :papa: :papa:
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 10.08.2019 20:24

Kadetduti życzę szerokiej drogi i przede wszystkim bezpiecznej do domu ! :papa: :papa: :papa:[/quote]
Dziękuję. Na razie mamy piękną pogodę i tym się cieszmy. Jeszcze tak szybko w Chorwacji się nie opaliłem
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 10.08.2019 20:45

kadetdudi napisał(a):Kadetduti życzę szerokiej drogi i przede wszystkim bezpiecznej do domu ! :papa: :papa: :papa:

Dziękuję. Na razie mamy piękną pogodę i tym się cieszmy. Jeszcze tak szybko w Chorwacji się nie opaliłem[/quote]

nio ja po 2 dniach pobytu w Breli Stomarića na plaży Podcrkavlije jestem jak raczysko.
zawsze na start opalam się na czerwono a potem pod koniec pobytu gubie skórę jak wąż
nie pomagają żadne mleczka, kremy, żele musze wylinieć i zgubić naskórek hihihihi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hrvatski pozdrav iz Dalmatinske Brelima :oczko_usmiech: :oczko_usmiech: :oczko_usmiech:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2019 21:52

kadetdudi napisał(a):Jeszcze tak szybko w Chorwacji się nie opaliłem

A kogo to obchodzi skoro to wątek o pogodzie ? Zakładam, że jesteś jednym z tych, którzy opaleniznę traktują jako mus ? Ja się nie opalam mimo, że lubię słońce. Drugi post w którym piszesz o ekspresowym opalaniu. Zdrowia, opalaj się ale zrozum, że nikogo nie obchodzi Twoja opalenizna.

leswac napisał(a):po 2 dniach pobytu w Breli Stomarića na plaży Podcrkavlije jestem jak raczysko.

Kup sobie koszulkę w Decathlonie jak ja dla siebie i dziecka :wink:
wikol
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wikol » 10.08.2019 21:59

alechandro napisał(a):
kadetdudi napisał(a):Jeszcze tak szybko w Chorwacji się nie opaliłem

A kogo to obchodzi skoro to wątek o pogodzie ? Zakładam, że jesteś jednym z tych, którzy opaleniznę traktują jako mus ? Ja się nie opalam mimo, że lubię słońce. Drugi post w którym piszesz o ekspresowym opalaniu. Zdrowia, opalaj się ale zrozum, że nikogo nie obchodzi Twoja opalenizna.

leswac napisał(a):po 2 dniach pobytu w Breli Stomarića na plaży Podcrkavlije jestem jak raczysko.

Kup sobie koszulkę w Decathlonie jak ja dla siebie i dziecka :wink:

Wujek dobra rada rozkwita....:)
Mądrego zawsze dobrze posłuchać...;)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 10.08.2019 22:49

Już po urlopie ?
- tak, wróciłem...
Słabo się opaliłeś...
- a czy ja się opalałem ?

Tak wygląda moja rozmowa z ludźmi, którzy nie rozumieją, że ja staram się unikać słońca i opalenizna nie jest dla mnie wyznacznikiem dobrego, udanego urlopu.
Ural
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Ural » 10.08.2019 23:08

Żeby się opalić przez kilkunastodniowy pobyt w Chorwacji to trzeba by było ciągle leżeć plackiem. No i co po powrocie w ciągu kilku tygodni opalenizna z czasem schodzi. Zresztą co to za przyjemność piec się w upale. Opalam się tyle ile trzeba. Są inne rozrywki. Jak to mój kolega w pracy mówi: "Robota to głupota, picie to jest życie". No może tak nie do końca :D
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 11.08.2019 00:06

Wolę posiedzieć w wodzie bo dla niej czekam rok czasu na cro...wolę porozmawiać z ludźmi przy kawie a leżenie i sprawdzanie w lusterku jaki to ja super opalony co by dupeczki były zachwycone ?
Kumpel pojechał do Chorwacji z dziewczyną. Któregoś dnia na plaży ona się opala a on siedzi w wodzie...wyszedł i poszedł na miasteczko, wypił kawę, potem zamówił kalmary oraz browarek i po jakiejś godzinie wrócił na plażę. Usiadł na leżaku a jego dziewczyna do niego :
- Kochanie, idziesz gdzieś ?
- Nie, dopiero wróciłem Obrazek
croner
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) croner » 11.08.2019 01:48

Witam wszystkich serdecznie.
Jestem tu nowy. Czytam forum od kilku lat (od 2012 roku). Zawsze korzystam z mądrości forum. Przydały się przy kilku pobytach w Cro. Chorwację kocham miłością pierwszą, m.in. dzieki Wam. Cro.pl zawsze było ostoją wiedzy!!!
Pozycja obserwatora, czytelnika (łowcy interesujących informacji) była do tej pory wystarczająca. Ale nadchodzi moment, że prowokacje oraz zaczepki co niektórych użytkowników, nie mogą pozostać obojętne. Wielokrotnie, przeglądając forum, spotkałem się z napastliwą reakcja, na całkiem normalne posty forumowiczów. I tu czara goryczy - Alechandro, Ural - się przelała. Jeśli Ci nie leży temat, to zamilcz i szukaj tematów, które Cię interesują. Nie zgrywaj alfy i omegi. Są inne wątki i tam się... realizuj.
Na prawdę nie rozumiem, jaką masz w tym satysfakcję...żyj i daj żyć innym. (no chyba, że jakieś nie spełnione ambicje moderatorskie).
Pozdrawiam normalnych. Nie ze wszystkimi się zgadzam, ale wszystkich szanuję...
Garo&Justa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Garo&Justa » 11.08.2019 06:41

alechandro napisał(a):Już po urlopie ?
- tak, wróciłem...
Słabo się opaliłeś...
- a czy ja się opalałem ?

Tak wygląda moja rozmowa z ludźmi, którzy nie rozumieją, że ja staram się unikać słońca i opalenizna nie jest dla mnie wyznacznikiem dobrego, udanego urlopu.

Co roku to przerabiam...
Dla nas pogoda jest ważna, ze względu na dzieci. Jest ładnie to sa kąpiele w jadranie, zabawy na plaży itp. Sam słońca unikam ( w sensie, leżenie plackiem na słońcu), raz, że meczy strasznie, dwa, jestem mocno wytatuowany a to nie służy długim kąpielom słonecznym ;)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 385
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone