Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 31.07.2018 09:31

Endrju napisał(a):Wszędzie Afryka, teraz tak patrzę, to w moim Bibinje od 36 do 37 do... soboty...

ENDRJU
POZDRAWIAMY SERDECZNIE
od Bibinje zaczynaliśmy swoją przygodę z Chorwacją.
ulica Mirkov Put 3 jak się wjeżdża od strony Zadaru od strony tak zwanej gazowej industrialnej zony
wejście na plażę pod mostkiem kolejowym.
pozdrówcie Bibinje od nas.
:papa: :papa: :papa:
Endrju
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Endrju » 31.07.2018 09:43

leswac napisał(a):ENDRJU
POZDRAWIAMY SERDECZNIE

Ja już niestety od wczoraj w PL :( Bibinje przypadkowo stało się naszą "przystanią" w Chorwacji :)
Zapowiada się piękna pogoda dla wczasowiczów, którzy wybrali urlop w sierpniu :twisted:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 31.07.2018 09:46

Endrju napisał(a):
leswac napisał(a):ENDRJU
POZDRAWIAMY SERDECZNIE

Ja już niestety od wczoraj w PL :( Bibinje przypadkowo stało się naszą "przystanią" w Chorwacji :)
Zapowiada się piękna pogoda dla wczasowiczów, którzy wybrali urlop w sierpniu :twisted:

Wszystko piękne kończy się szybko. :( :( :(
ENDRJU głowa do góry za rok znów Croatia.
Ja jestem dopiero przed wyjazdem. Wyjazd środa 08 sierpnia do Breli Stomarića - 17 km od Makarskiej w stronę Splitu.
Pozdrawiam Leszek. :papa: :papa: :papa:
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 31.07.2018 13:41

Endrju napisał(a):Zapowiada się piękna pogoda dla wczasowiczów, którzy wybrali urlop w sierpniu :twisted:

Mówisz tak, jakby dotąd była w Chorwacji zła pogoda, a przecież mamy lato jak marzenie :boss:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 31.07.2018 13:53

MARSALLAH
masz rację jednak pogoda w lipcu była bardzo bardzo delikatnie mówiąc dynamiczna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sam obserwowałem na kamerkach live i było różnie. nie to aby był armagedon pogodowy ale pogoda w ciagu 2-3 godzin potrafiła zmienić się kilka razy :cry: :cry: :cry:
ale w sierpniu to ma być tylko LAMPA :hut: :hut: :hut:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 31.07.2018 14:11

Lampa to jest od soboty... :mrgreen:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 31.07.2018 14:21

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
jak mówił Pyzdra w Janosiku "tyż prowda"
i niech tak zostanie do 24 sierpnia zero chmur zero opadów tylko lampa gar lampa gar i tak do usr........
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ApropoDefacto
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ApropoDefacto » 31.07.2018 14:24

leswac napisał(a):i niech tak zostanie do 24 sierpnia zero chmur zero opadów tylko lampa gar lampa gar i tak do usr........

Podpisuje się pod tym obiema rękami :wink:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 31.07.2018 14:30

a na przykład teraz okolice Breli i Baśki Vody zbiera się na niezłą burzę
codziennie jest kamerowy monitoring przeze mnie hehehehehehe i to kilka razy dziennie
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Marsallah
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Marsallah » 01.08.2018 08:58

leswac napisał(a):MARSALLAH
masz rację jednak pogoda w lipcu była bardzo bardzo delikatnie mówiąc dynamiczna. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sam obserwowałem na kamerkach live i było różnie. nie to aby był armagedon pogodowy ale pogoda w ciagu 2-3 godzin potrafiła zmienić się kilka razy :cry: :cry: :cry:

E tam. Zależy, gdzie w Chorwacji. U mnie byla tylko lampa. Mój wpis miał sprowokować do pisania o konkretnych miejscach, bo wiadomo nie od dziś, że wybrzeże i pierwsze od brzegu wyspy są zagrożone np. burą (wiatr, zimniejsza woda w morzu) bardziej niż oddalone od lądu wyspy. Tak samo, Kvarner cierpi na wahaniach pogody bardziej niż Dalmacja, zwł. južna :>
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 01.08.2018 09:07

Marsallah napisał(a):
leswac napisał(a):MARSALLAH

E tam. Zależy, gdzie w Chorwacji. U mnie byla tylko lampa. Mój wpis miał sprowokować do pisania o konkretnych miejscach, bo wiadomo nie od dziś, że wybrzeże i pierwsze od brzegu wyspy są zagrożone np. burą (wiatr, zimniejsza woda w morzu) bardziej niż oddalone od lądu wyspy. Tak samo, Kvarner cierpi na wahaniach pogody bardziej niż Dalmacja, zwł. južna :>

Marsallah

Dokładnie jak piszesz. Nic dodać nic ująć. Jak to mówią "święte słowa". :hut: :hut: :hut:
shaman72
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) shaman72 » 01.08.2018 16:27

Krk - 33*c, lampa...pięknie :)
Garo&Justa
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Garo&Justa » 01.08.2018 16:58

Ja to bym sobie życzył jak za dwa tygodnie dojadę do Cro, 28 w cieniu ;)
Wtedy czuje się dobrze.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 01.08.2018 17:17

W Krku chyba zanosi sie na burzę, już są chmury ale tu wszyscy zaprzyjaźnieni kręcą z powatpiewaniem głową...

Screenshot_2018-08-01-18-15-10.jpg
piotrulex
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) piotrulex » 01.08.2018 17:41

Okolice Poreč

34 i bardzo sympatycznie

Woda niestety około 29 co dla nas jest o jakieś 3 stopnie za dużo
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 359
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone