Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 26.07.2018 20:14

heja :papa: :papa: :papa:
a ma ktoś adres strony internetowej gdzie była by wiarygodna pogoda ????
leszek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 26.07.2018 20:16

8O 8O 8O 8O 8O 8O tyle lat jeżdżę do cro ale kuźwa nigdy nie martwiłem się o pogodę a w tym roku jakiejś jaja są
KrzysTurbo
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzysTurbo » 26.07.2018 20:19

Dobrze że tym razem nie wplacalem zaliczki....Zobaczę jak będzie przed samym wyjazdem.W najgorszym wypadku zmieniam plany i lecimy do Turcji.
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 26.07.2018 20:29

leswac napisał(a):8O 8O 8O 8O 8O 8O tyle lat jeżdżę do cro ale kuźwa nigdy nie martwiłem się o pogodę a w tym roku jakiejś jaja są

Nie tylko w tym roku... klimat się zmienia i Cro pewna pogodowo już nie jest.
Habanero
Mistrz Europy UEFA

Nieprzeczytany postnapisał(a) Habanero » 26.07.2018 20:35

W tym roku pogoda idealna. Od 2 tyg. między 27-31 stopni. Dwa dni z mocniejszym wiatrem i chmurkami, idealnie na zwiedzanie, ale kąpiel w morzu też była. W zeszłym roku dochodziło do 37 i to już dla nas był mniejszy komfort.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2018 20:37

Lechoo napisał(a):
leswac napisał(a):8O 8O 8O 8O 8O 8O tyle lat jeżdżę do cro ale kuźwa nigdy nie martwiłem się o pogodę a w tym roku jakiejś jaja są

Nie tylko w tym roku... klimat się zmienia i Cro pewna pogodowo już nie jest.

No cóż, nie tylko w Cro pogoda się zmieniła... 32°C w Rovaniemi? Plażing i kąpiel w morzu jak nad Jadranem?

Screenshot_20180725-133452.jpg

Wiarygodne strony w zasadzie nie istnieją, narodowe biura meteo podają najbardziej prawdopodobną pogodę na maks trzy dni do przodu. A na miejscu i tak okazuje się ciut inna - tak przynajmniej jest w Krku.
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 26.07.2018 20:45

:papa: :papa: :papa: :papa:
to Kochani zależy kto co lubi
ja rano już o 9.00 leżę na plaży i schodzę około 18.00
więc dla mnie liczy się tylko gar gar gra lampa lampa lampa
zwiedzanie mnie nie interesuje tylko plaża
a tego w tym roku może zabraknąć - trudno najwyżej zaliczkę szlag trafi........
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.07.2018 20:51

To kiepsko, zawsze trzeba mieć wariant awaryjny na wypadek średniej pogody :mrgreen: W "pobliżu" np. mamy jakiś aquapark :mrgreen:
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 26.07.2018 21:00

:papa: :papa: :papa: :papa: NIOM
takie pierdy jak kino, aquaparki, siłownie, kawiarnie mam w Polsce bez zapierdzielania 1600 km przez Europę i bez płacenia i wydawania kasy niestety.....
w zeszłym roku byliśmy w Sianożętach w lipcu jakieś 7-8 dni i co i jajco przez ten czas 4 GODZINY (Nie robię sobie jaj dosłownie przez 8 dni 4 GODZINY ) NA PLAŻY
:| :| :| :| :|
krutom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) krutom » 26.07.2018 23:34

leswac napisał(a):...
ja rano już o 9.00 leżę na plaży i schodzę około 18.00
więc dla mnie liczy się tylko gar gar gra lampa lampa lampa
zwiedzanie mnie nie interesuje tylko plaża...

No to tylko Egipt :idea:
Zwiedzanie zdecydowanie odradzają, za to lampa przez cały dzień.
Grendel72
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grendel72 » 27.07.2018 10:30

Pisze gdy akurat pada deszcz w Pakostane, a tutaj go jeszcze nie widzieliśmy mimo że to juz nasz drugi pobyt w tym miasteczku (6 raz w Cro ogółem). Temperatura powietrza bliższa naszym krajowym chwilami ale w większości to jednak Chorwacki klimat z 41st. na parkingu pod plażą w aucie 8O. 4 dni i opaleni już mocno a przed nami jeszcze ponad tydzień i wg. prognoz poza dzisiejszym wypadkiem przy pracy ma byc coraz gorącej. Pogody dobrej dla kazdego forumowiczom życzę 8)
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 27.07.2018 11:19

:papa: :papa: :papa: :papa:
no i kiszka
w tym roku pogoda na przykład w Breli czy Baśce Vodzie potrafi sie zmienić w ciągu 2 godzin aż 5 razy
pada, słońce, burza, mżawka i słońce.
wkurzająca ta pogoda i nieobliczalna jeśli chodzi o stabilność.
naprawdę się zastanawiam czy sobie Chorwacji nie darować i nie zmienić kierunku.........
do wyjazdu jeszcze tydzień więc pozostaje obserwacja na kamerkach internetowych co się będzie działo
ale w tym roku to jaja przez duże J
:evil: :evil: :evil: :evil:
JaNoz
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) JaNoz » 27.07.2018 11:22

Grendel72 napisał(a):Pisze gdy akurat pada deszcz w Pakostane, a tutaj go jeszcze nie widzieliśmy mimo że to juz nasz drugi pobyt w tym miasteczku (6 raz w Cro ogółem). Temperatura powietrza bliższa naszym krajowym chwilami ale w większości to jednak Chorwacki klimat z 41st. na parkingu pod plażą w aucie 8O. 4 dni i opaleni już mocno a przed nami jeszcze ponad tydzień i wg. prognoz poza dzisiejszym wypadkiem przy pracy ma byc coraz gorącej. Pogody dobrej dla kazdego forumowiczom życzę 8)

A jaka temperatura wody w Pakostane? Zaczynam urlop od Niedzieli i z niepokojem patrze w pogode. Rok temu byłem w Pako i pogoda byla super, tylko woda miała 22 stopnie.
leswac
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) leswac » 27.07.2018 11:58

:hut: :hut: :hut: :hut: :hut:
na tej stronie macie kamerki live i można śledzić na bieżąco jak wygląda pogoda w różnych miejscach Chorwacji

https://www.livecamcroatia.com/

a wygląda raczej ne szczególnie i bardzo bardzo zmiennie oraz dynamicznie

leszek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Grendel72
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Grendel72 » 27.07.2018 12:49

JaNoz napisał(a):A jaka temperatura wody w Pakostane? Zaczynam urlop od Niedzieli i z niepokojem patrze w pogode. Rok temu byłem w Pako i pogoda byla super, tylko woda miała 22 stopnie.

Gospodarz twierdzi ze 23-4st ma woda, moja skóra odbiera to bliżej 22-23 ale sa cieplejsze i chłodniejsze miejsca jak to w każdej zatoczce. Ja nie narzekam bo wydaje sie byc cieplejsza ciur niz 4 dni temu kiedy przejechaliśmy. Deszcz padał od 10ej do 11ej i od 2h lampa na całego. Jedziemy na poźne plażowanie na Murter i potem zwiedzanie tego nie widzianego dotąd miejsca.
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 357
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone