Dzięki za informację
Wybieram się do Rogoznicy w poniedziałek
Zobaczymy jaka tam będzie pogoda
Udanego wypoczynku
Pääkäyttäjä napisał(a):shaman72 napisał(a):Jak tam pogodowo na Krk, daje słonko odpocząć czy praży cały czas??
Nie powinno być źle:
Tu możesz podejrzeć, jak to aktualnie wygląda: https://www.tz-krk.hr/hr/krk-live-webcam-photo
aisa80 napisał(a):Dzięki za informację
Udanego wypoczynku
linka.91 napisał(a):aisa80 napisał(a):Dzięki za informację
Udanego wypoczynku
A ja w poniedziałek do Razanj Bliziutko
Cały czas śledzę prognozy bo miało być to załamanie pogody, ale wszystko się zmienia. Teraz zapowiadają upały i cały czas słońce.
Asiar napisał(a):linka.91 napisał(a):aisa80 napisał(a):Dzięki za informację
Udanego wypoczynku
Cały czas śledzę prognozy bo miało być to załamanie pogody, ale wszystko się zmienia. Teraz zapowiadają upały i cały czas słońce.
Będzie pięknie. Ja wam to mówię Do zobaczenia w Razanju!
Marsallah napisał(a):Jezus Maryja, zagłada normalnie, co piszecie :O
Pierwsza połowa lipca - Lastovo - pogoda jak drut. Nawet nie warto było sprawdzać prognozy - cały czas temp max = 28-31, słońce, czasem trochę chmur. Oczywiście zero deszczu (deszcz spotkałem tylko w drodze - w ok. Sv. Roka w drodze na urlop i w Polsce w drodze powrotnej). Drugi raz z rzędu ograniczyłem bagaż - zero długich nogawek i tylko 1 długi rękaw - i się nie zawiodłem
linka.91 napisał(a):Asiar napisał(a):linka.91 napisał(a):aisa80 napisał(a):Dzięki za informację
Udanego wypoczynku
Będzie pięknie. Ja wam to mówię Do zobaczenia w Razanju!
Garo&Justa napisał(a):3 razy byliśmy w lipcu a 5 w sierpniu a 1 raz w maju.
Sierpniowa pogoda zawsze była idealna, nawet za bardzo... Sierpień pod tym względem jest chyba pewniejszy.
majeczka napisał(a):Marsallah napisał(a):Jezus Maryja, zagłada normalnie, co piszecie :O
Nigdy podczas wcześniejszych naszych wyjazdów i pobytów w Cro nie przyszło mi do głowy, żeby sprawdzać prognozę.
[/size]
piotrulex napisał(a):Od wczorajszego poranka okolice Baški i cały czas plaża