ApropoDefacto napisał(a):jackuc napisał(a):mario mario napisał(a):Współczuje obecnym urlopowiczom. Naprawde. Patrzyłem wczoraj na kamerki w Baska Voda to dobrze to nie wyglądało. Tydzień temu wróciłem do PL z Cro i tez pogoda na riwierze makarskiej nie rozpieszczała. Na szczęście moglismy zmienić plany i na drugi tydzień uciekliśmy na Peljasac. Tam pogoda była właściwa, jak na Cro przystało. Byliśmy trzeci raz w Cro i takiej sytuacji się nie spodziewałem, żebyśmy musieli śledzić na bieżąco prognoze pogody. Nawet żona mi wypomina, że jak przed wyjazdem lukała na pogode w cro to ja wyśmiewałem, że to nie potrzebne... Pytanie do bardziej doświadczonych niż ja cromniaków, czy tak bywa czasem w Cro w czerwcu, czy taka pogoda to jednak ewenement?
ja się naciąłem trzy razy więc w czerwcu nigdy więcej nie pojadę
najgorzej było 4 lata temu na Korculi, siedziałem i oglądałem mundial w tv bo padało i było zimno
Masakra ale dobrze, że chociaż było co oglądać w tv jechać tyle km i mieć do dupy pogodę to odechciewa się wszystkiego. Ja wybieram teoretycznie "bezpieczny" sierpień i mam nadzieje, że w tym roku mnie również nie zawiedzie.
Załamka, wieczory były chłodne w polarach a pożegnalny grill w strugach deszczu. Mieliśmy super kwaterę i co z tego jak pogoda do bani