napisał(a) Guinness79 » 15.09.2017 16:44
Denima napisał(a):Również wyruszamy w sobotę i jestem trochę załamana prognozami
mam nadzieje, ze się nie sprawdzą i będzie słonecznie ☺️ To mój pierwszy wypad do Chorwacji i liczę na to, ze uda mi się wykapać w Adriatyku ☺️
Pozdrowienia ☺️
Spoko, czym się przejmujesz? bo chyba nie pogodą. My jesteśmy od 3 września i jutro czyli 16 wyjeżdżamy. Jak tu jechaliśmy byłem przerażony pogodami, wskazywaĺy dwa tygodnie pochmurne i 20 stopni. Jak jechaliśmy to koło Zadaru było 12 stopni, a przed Makarską taka ulewa, że na autostradzie jechaliśmy 70 km/h, wycieraczki nie wyrabiały. Jechałem w bluzie z długim rękawem przyjechaliśmy do Baska Voda, a tu ulewa że nie da się wysiąść, i stało się to co wszyscy mówią. Po 10 min wyszło słonce. Jestesmy zjarani, brązowi i kąpaliśmy się w ciepłej wodzie. Przez dwa tygodnie tylko raz siedzielismy w domu bo pogoda była kiepska. Woda ma 24 stopnie, to więcej niż w Bałtyku latem. Wiadomo jak się wchodzi do wody po smażingu na plażingu to wydaje się zimna, ale chwila i jest super.