slawek&gosia napisał(a):Witajcie
mam takie pytanie z ciekawości: czy zdazylo sie Wam zeby np. na 2 tygodnie pobytu, na przełomie od czerwca do września przez cały pobyt padało lub bylo wyjątkowo zimno poniżej 20? Mnie na 4 razy nigdy
Pozdrawiam
te kiero napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Witajcie
mam takie pytanie z ciekawości: czy zdazylo sie Wam zeby np. na 2 tygodnie pobytu, na przełomie od czerwca do września przez cały pobyt padało lub bylo wyjątkowo zimno poniżej 20? Mnie na 4 razy nigdy
Pozdrawiam
w tamtym roku były 2 dni z lekka deszczowe, to było na północy, ale wiem, że front przyszedł od południa
tami72 napisał(a):Temperatury sa wysokie,wiec jezeli wybieracie sie gdzies na wedrowke np.w gory,zabierajcie wode ze soba...Nasza rodaczka o tym zapomniala niestety-
http://www.vijesti.rtl.hr/novosti/crna- ... ena-mrtva/
dario7 napisał(a):te kiero napisał(a):slawek&gosia napisał(a):Witajcie
Pozdrawiam
w tamtym roku były 2 dni z lekka deszczowe, to było na północy, ale wiem, że front przyszedł od południa
Dwa lata temu na przełomie lipca o sierpnia przez Cro przeszły burze jakich najstarsi Chorwaci (dosłownie) nie widzieli. Przez dwa dni i jedną noc nieustająco lało i waliły pioruny. Nie było możliwości wyjścia z apartmanu choć na chwilę.
slawek&gosia napisał(a):Witajcie
Pozdrawiam
slawek&gosia napisał(a):mam takie pytanie z ciekawości: czy zdazylo sie Wam zeby np. na 2 tygodnie pobytu, na przełomie od czerwca do września przez cały pobyt padało lub bylo wyjątkowo zimno poniżej 20? Mnie na 4 razy nigdy
mk64 napisał(a):Podaca: wczoraj 37, dziś 35 i słonecznie.