Magdalena S. napisał(a):Z ostatniej chwili:
pada, niebo jest tak szare, że to raczej potrwa.
Do baru na kawę...
Szkoda, bo to nasz ostatni dzień
Oby na drogę powrotną się wypogodziło.
roberto149 napisał(a):29.04 wyruszam również na Chorwację
Do majówki jeszcze 10 dni to kupa czasu, pogoda zmienną jest, nie ma co panikować. Kwiecień i maj to nie lipiec ani sierpień i nie ma co się spodziewać, że będą upały na plażing i kąpiele w morzu. To raczej czas na zwiedzanie i spacery, na które w lecie często brak sił i tak trzeba podchodzić do wyjazdu w tym terminie. Oczywiście może się zdarzyć, że słońce przygrzeje lepiej ale to nie reguła, u nas w PL też pierwszy weekend kwietnia był na krótki rękaw. Przy pracach porządkowych na podwórku mordkę i ręce sobie opaliłam a teraz co kurtki ciepłe na grzbiet i w kominku się nadal pali. Też mam dość tego zimna, pewnie jak wszyscyWojtekKRK napisał(a):Ja tam będe już 7 raz i zawsze NA swoją drogą też planujemy majóweczkę ale pogoda nie zachwyca kolega jest w Sukosan i pogoda na długie spodnie czasem wyjdzie słońce dużo padało ...
elka21 napisał(a):Kolego, nie załapałeś, o co Januszowi chodzi , jedziesz do Chorwacji, a nie na Chorwację
Dwója siadaj! co to jest to CRO?roberto149 napisał(a):elka21 napisał(a):Kolego, nie załapałeś, o co Januszowi chodzi , jedziesz do Chorwacji, a nie na Chorwację
No tak dzięki koleżanko za wyjaśnienie tematu Janusz bawi się w profesora Miodka, powiedzmy że jadę do CRO tak będzie bezpiecznie napisane żeby nikogo nie raziło w oczy ściskam mocno
gusia-s napisał(a):Dwója siadaj! co to jest to CRO?roberto149 napisał(a):elka21 napisał(a):Kolego, nie załapałeś, o co Januszowi chodzi , jedziesz do Chorwacji, a nie na Chorwację
No tak dzięki koleżanko za wyjaśnienie tematu Janusz bawi się w profesora Miodka, powiedzmy że jadę do CRO tak będzie bezpiecznie napisane żeby nikogo nie raziło w oczy ściskam mocno