qhrz napisał(a):kemilia napisał(a):qhrz napisał(a):Mam nadzieję, że to co teraz się dzieje, to po prostu załamanie pogody, które często występuje na początku września. Ale patrząc na temperatury wody, to rzeczywiście z latem w tym roku w Chorwacji jest coś nie tak. Od 5go września jesteśmy w Marusici, a mieliśmy lecieć do Grecji..
hmmm a gdzie w Marusici ?
Villa Top.
Bodek1 napisał(a):Rawka85 napisał(a):Brela 3 dzień wieje Bura jak diabli ciężko ustać na nogach, woda lodowata max 18 stopni irytacja mnie dopada powoli ani kąpieli ani opalania nawet zdjęcia ciężko zrobić :/
To macie pozamiatane tylko Grecja, piasek parzy ,woda na oko 30 st. ,chociaż dzisiaj słońce schowane, mogą być burze ale ciepło,ciepło.
Kremy z filtrami się kończą.
Pozdrawiam z Peloponezu.
polakwcro napisał(a):Za rok Grecja kiedy 6 lat temu byłem pierwszy raz w cro też wiatr świrował. Jak widać pogoda tam nie jest zbyt pewna. Ale pocieszam się jednym, że po burzy zawsze wychodzi słonce i na mój wyjazd 27 sierpnia pogoda jak i woda będą ok
markx napisał(a):polakwcro napisał(a):Za rok Grecja kiedy 6 lat temu byłem pierwszy raz w cro też wiatr świrował. Jak widać pogoda tam nie jest zbyt pewna. Ale pocieszam się jednym, że po burzy zawsze wychodzi słonce i na mój wyjazd 27 sierpnia pogoda jak i woda będą ok
Tez ruszam 27.08 Mam nadzieje, ze wpadnie nieco pogody przez te 14 dni.
valdemar napisał(a):jackuc napisał(a):Ja ruszam jutro rano i melduję sie na Ciovo w piątek
Ciovo, dziś lampa 32C, na szczęście lekki wiatr, woda ciepła. Teraz o 20.30 jest 27C.