ogi napisał(a):Metajna leje i strasznie wieje.
Jak żyć?
Normalnie - przecież woda nie wyschła. Można popływać nawet jak leje - tak jak ja w zeszłym roku (zdjęcia w mojej relacji). Praktycznie cała Rucica pusta, woda cieplutka więc jaki problem ?
giba0909 napisał(a):To ile stopni ma woda w Zaostrogu? Pytam bo będę tam za 6 dni i trochę mnie zaniepokoiłeś
alechandro napisał(a):giba0909 napisał(a):To ile stopni ma woda w Zaostrogu? Pytam bo będę tam za 6 dni i trochę mnie zaniepokoiłeś
Nie więcej jak 21 C ale dziś pogoda do doopy...chłodno, wieje, pochmurno i można się spodziewać, że temperatura wody jeszcze mocnej poleci...jestem w cro 15 raz ale takiego dnia pogody w życiu w sierpniu nie miałem a pierwszy raz pojechałem z dzieckiem. W ogóle zastanawiałem się czy jechać do cro czy do Grecji, wygrało pierwsze ale chyba po raz ostatni. Sam Zaostrog to najprzyjemniejsza miejscowość w jakiej kiedykolwiek byłem...
Na Ciovo bo w innych miejscach z tego co czytam woda jest chłodniejsza i pogoda też bardziej w kratkę.matufa napisał(a):ufokking napisał(a):Od jutra ma juz być pogoda wytrzymajcie
jestem 9 dzień na Ciovo temperatura wody 25 stopni a pogoda jedynie w sobotę była burza i padało tak dzień w dzień ponad 30 stopni więc nie przesadzajmy jest i było dobrze