Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
boboo
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) boboo » 07.08.2016 19:29

Dziś o 15:00 w wiadomościach w Trójce podali, że przeprawy promowe i mosty na Pag i Krk zamknięte z powodu wiatru.
Iwcia77
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwcia77 » 07.08.2016 23:39

tak, dokładnie.... na Onecie jest informacja o problemach na autostradzie w okolicach Zagrzebia oraz o powodzi w Skopie, gdzie jutro ogłoszono dzień żałoby narodowej
killu
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) killu » 08.08.2016 08:38

Korcula- od rana na niebie lazur, w wyższych partiach wyspy i od strony morza trochę wieje, ale jedno jest pewne- będzie dużo słońca :lol:
czapir
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) czapir » 08.08.2016 10:24

Vodice, 15 metrów od morza..( :hut: ) włączyła się żarówka, wszystko się żarzy... :papa:
el_grego
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) el_grego » 08.08.2016 15:38

:D Pirovac - pełne słońce, 32 st C, delikatny zefirek - jednym słowem "BAJKA" :D
fixmax
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fixmax » 08.08.2016 16:33

Peljesac pogoda jak drut, ma tak być przynajmniej do końca tygodnia :) i bardzo dobrze
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 08.08.2016 19:32

Na najbliższe dni prognozy nie są optymistyczne i szczerze powiedziawszy jeżeli się spełnią to nie wiem co z tą pogodą bo takich wahań w poprzednich latach nie pamiętam. Chorwcja niedługo przestanie się kojarzyć z dobrą pogodą i ciepłą wodą jak kiedyś. Na najbliższe dni zapowiadają codziennie deszcz.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.08.2016 19:46

alechandro napisał(a):Na najbliższe dni prognozy nie są optymistyczne i szczerze powiedziawszy jeżeli się spełnią to nie wiem co z tą pogodą bo takich wahań w poprzednich latach nie pamiętam. Chorwcja niedługo przestanie się kojarzyć z dobrą pogodą i ciepłą wodą jak kiedyś. Na najbliższe dni zapowiadają codziennie deszcz.

Nie strasz ludzi, kiedyś musi spaść deszcz . :)

Póki co np. Makarska , środa-czwartek przelotne opady , to tragedii chyba nie ma.
Zresztą sam wiesz że to wróżenie z fusów , pogoda w Cro się zmienia z godziny na godzinę.

Obrazek
słoma79
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) słoma79 » 08.08.2016 19:53

W Živogošće słonecznie i ciepło.Delikatny wiatr i bardzo przyjemnie :mrgreen:
Załączniki:
2016-08-08 20.45.45.jpg
figusek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) figusek » 08.08.2016 19:57

alechandro napisał(a):Na najbliższe dni prognozy nie są optymistyczne i szczerze powiedziawszy jeżeli się spełnią to nie wiem co z tą pogodą bo takich wahań w poprzednich latach nie pamiętam. Chorwcja niedługo przestanie się kojarzyć z dobrą pogodą i ciepłą wodą jak kiedyś. Na najbliższe dni zapowiadają codziennie deszcz.

A co było 2 lata temu z pogodą :-) ?
fixmax
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) fixmax » 08.08.2016 20:53

Akurat 2 latat temu było słonecznie, w 2 tygodnie jeden dzień niewyraźny, co do pogody w CRO to nie obrzydzajcie sobie, klimat zmienia się wszędzie, w polsce pogoda wiadomo jaka :? My dopuki wysepek w Cro nie zabraknie będziemy tu przyjeżdżać :D
Kobal66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kobal66 » 08.08.2016 20:57

maniust napisał(a):

Nie strasz ludzi, kiedyś musi spaść deszcz . :)

Póki co np. Makarska , środa-czwartek przelotne opady , to tragedii chyba nie ma.
Zresztą sam wiesz że to wróżenie z fusów , pogoda w Cro się zmienia z godziny na godzinę.

Obrazek

Maniust, bo pogoda w tym roku ma być we wrześniu najładniejsza :)
Ja przynajmniej zamówiłem na wrzesień Tobie z tego co pamiętam tez pasuje :P
miras1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miras1 » 08.08.2016 21:00

Dwa lata temu przed nami lało a jak wyjeżdżaliśmy z Chorwacji to wycieraczki nie nadążały zbierać wody z szyby.Po przyjeździe do kraju słyszeliśmy o powodziach w środkowej Dalmacji. Dlatego popieram, że we wcześniejszych latach też były różne sytuacje pogodowe.
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 08.08.2016 21:02

Kobal66 napisał(a):Maniust, bo pogoda w tym roku ma być we wrześniu najładniejsza :)
Ja przynajmniej zamówiłem na wrzesień Tobie z tego co pamiętam tez pasuje :P

No ba....... :mrgreen:

Wrzesień jeszcze nigdy mnie nie zawiódł , czerwiec tak , ale i tak było wtedy na Korculi zajebiście i wróciłem przysmalony. :)
Kobal66
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kobal66 » 08.08.2016 21:07

Ja tam juz nawet na te prognozy nie patrze dwa lata temu tak się zestresowałem prognozami na accuweather że nawet planowałem zmianę miejsca, na szczęście nie trafiłem żadnego lasta i wylądowaliśmy w Orebicu a pogoda oczywiście dopisała :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 280
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone