alechandro napisał(a):Na najbliższe dni prognozy nie są optymistyczne i szczerze powiedziawszy jeżeli się spełnią to nie wiem co z tą pogodą bo takich wahań w poprzednich latach nie pamiętam. Chorwcja niedługo przestanie się kojarzyć z dobrą pogodą i ciepłą wodą jak kiedyś. Na najbliższe dni zapowiadają codziennie deszcz.
alechandro napisał(a):Na najbliższe dni prognozy nie są optymistyczne i szczerze powiedziawszy jeżeli się spełnią to nie wiem co z tą pogodą bo takich wahań w poprzednich latach nie pamiętam. Chorwcja niedługo przestanie się kojarzyć z dobrą pogodą i ciepłą wodą jak kiedyś. Na najbliższe dni zapowiadają codziennie deszcz.
maniust napisał(a):alechandro napisał(a):Na najbliższe dni prognozy nie są optymistyczne i szczerze powiedziawszy jeżeli się spełnią to nie wiem co z tą pogodą bo takich wahań w poprzednich latach nie pamiętam. Chorwcja niedługo przestanie się kojarzyć z dobrą pogodą i ciepłą wodą jak kiedyś. Na najbliższe dni zapowiadają codziennie deszcz.
Nie strasz ludzi, kiedyś musi spaść deszcz .
Póki co np. Makarska , środa-czwartek przelotne opady , to tragedii chyba nie ma.
Zresztą sam wiesz że to wróżenie z fusów , pogoda w Cro się zmienia z godziny na godzinę.
Kobal66 napisał(a):Maniust, bo pogoda w tym roku ma być we wrześniu najładniejsza
Ja przynajmniej zamówiłem na wrzesień Tobie z tego co pamiętam tez pasuje