Magdalena S. napisał(a):Jutro powrót , jaka jest aktualna pogoda w ojczyźnie?
krakuscity napisał(a):Magdalena S. napisał(a):Wracajcie szczęśliwie do domu.
fiolek napisał(a):rafalisko30 napisał(a):8O O Jezu, urlop w Chorwacji w drugiej połowie października?
a czemu nie
rafalisko30 napisał(a):fiolek napisał(a):rafalisko30 napisał(a):8O O Jezu, urlop w Chorwacji w drugiej połowie października?
a czemu nie
Ok. Wiem, że można wypoczywać o każdej porze roku.
Ale ja Chorwację cenię przede wszystkim za mocne słońce i ciepłe morze, dlatego wiem, że raczej nie wybiorę się tam w kwietniu lub w październiku. Chociaż zdaję sobie sprawę, że są plusy wyjazdu poza sezonem...
rafalisko30 napisał(a):8O O Jezu, urlop w Chorwacji w drugiej połowie października?
porto napisał(a):rafalisko30 napisał(a):8O O Jezu, urlop w Chorwacji w drugiej połowie października?
My chcemy jechać ( jeśli nic się nie zmieni ) na Riwierę Makarską na przełomie roku - trzeba zobaczyć letnie miejscowości w innym wydaniu. Oby tylko mocno nie wiało i nie lało...
giba0909 napisał(a):porto napisał(a):rafalisko30 napisał(a):8O O Jezu, urlop w Chorwacji w drugiej połowie października?
My chcemy jechać ( jeśli nic się nie zmieni ) na Riwierę Makarską na przełomie roku - trzeba zobaczyć letnie miejscowości w innym wydaniu. Oby tylko mocno nie wiało i nie lało...
Bardzo ciekawa inicjatywa, czekam na relację