Janusz Bajcer napisał(a):Dwa razy w 2011 roku
Tak. W lipcu Hvar, w sierpniu Krk.
radekp napisał(a):Ze ktos nie lubi Chorwacji moge jak najbardziej zrozumiec ale to, ze wchodzi na forum o Chorwacji i ciagle sie tym tematem masturbuje kaze mi przypuszczac, ze chodzi tu o jakas dziwna dewiacje. Jakby to nazwac ? Moze mizocroatianizm ?)
Bocian napisał(a):radekp napisał(a):Ze ktos nie lubi Chorwacji moge jak najbardziej zrozumiec ale to, ze wchodzi na forum o Chorwacji i ciagle sie tym tematem masturbuje kaze mi przypuszczac, ze chodzi tu o jakas dziwna dewiacje. Jakby to nazwac ? Moze mizocroatianizm ?)
To misja
jara napisał(a):Bocian napisał(a):radekp napisał(a):Ze ktos nie lubi Chorwacji moge jak najbardziej zrozumiec ale to, ze wchodzi na forum o Chorwacji i ciagle sie tym tematem masturbuje kaze mi przypuszczac, ze chodzi tu o jakas dziwna dewiacje. Jakby to nazwac ? Moze mizocroatianizm ?)
To misja
Tych znad Bałtyku
Karas napisał(a):gdzie dzisiaj jest Słońce? bo w Dubrowniku od wczoraj wieczora leje
Krzysiek88 napisał(a):Współczuje obecnym. Niestety zdjęcia i pogoda potwierdzają ze Chorwacja to kraj na wczasy ale co najwyżej III klasy, chyba Bałtyk jest bardziej przewidywalny