Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
użytkownik forum
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) użytkownik forum » 06.09.2014 14:51

Piękna gównoburza na temat pogody :) , tak czytam i żal mi tego bicia piany na tematy pogodowe. Jestem teraz 4 raz w chorwacji i pierwszy z nędzna pogodą. Na kilka lat mi starczy pobytów tutaj. Ale nie ze względu na pogode tylko po prostu jest wiele innych ciekawych miejsc na urlop w europie.
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.09.2014 15:35

Wygląda na to, że ktoś, kto trafił do Cro w II połowę sierpnia, trafił po prostu idealnie. :oczko_usmiech:
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 06.09.2014 15:38

Od 8 do 21 sierpnia w Breli nie spadła ani jedna kropla deszczu :lol:
j_nadolska
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) j_nadolska » 06.09.2014 15:49

W Podgorze nadciągają teraz chmurki.Wczoraj padało, ale wieczór bardzo przyjemny. Dziś rano słoneczko i tak aż do teraz. Może lampy nie było, ale przyjemne ciepełko. Grunt to dobre towarzystwo i humory. Idę na lody :)
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 06.09.2014 16:45

Makarska rano zapowiadała się idealnie ! po szybkim wypadzie na plaże siedzieliśmy 2x pod parasolem :P bo tak lało , szczęście że go mieliśmy :) potem lampa :) a teraz słoneczko spokojnie zachodzi :)
Rossonera
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rossonera » 06.09.2014 17:36

KrzychuZiom napisał(a):Makarska rano zapowiadała się idealnie ! po szybkim wypadzie na plaże siedzieliśmy 2x pod parasolem :P bo tak lało , szczęście że go mieliśmy :) potem lampa :) a teraz słoneczko spokojnie zachodzi :)

W Tucepi dziś tak samo, ze dwa razy zlał deszcz, po południu słońce i trochę chmurek, ciepło, teraz słońce :)
CroTisiU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroTisiU » 06.09.2014 18:41

Melduje Baśka Voda od dwóch dni KISZA :P Ale i tak jest fajnie wczoraj Hvar słonecznie natomiast na Brać na Bolu już zastał nas deszcz mimo to wycieczka BIbe zaliczona i jak zawsze pozytywnie zakończona wesoło hej :D :D :D
Dziś Baśka voda rano Sunce w południe Kisza po 13 Lampa i zjaraliśmy się :D :D :D :D
Pozdrawiam z dziś upalnej Baśki Vody :papa: :papa: :papa:
CroTisiU
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) CroTisiU » 06.09.2014 18:42

Rossonera napisał(a):
KrzychuZiom napisał(a):Makarska rano zapowiadała się idealnie ! po szybkim wypadzie na plaże siedzieliśmy 2x pod parasolem :P bo tak lało , szczęście że go mieliśmy :) potem lampa :) a teraz słoneczko spokojnie zachodzi :)

W Tucepi dziś tak samo, ze dwa razy zlał deszcz, po południu słońce i trochę chmurek, ciepło, teraz słońce :)

My dzis z Baśki płyneliśmy speed boat na Brać potem na Vruje u nas nie padało ale z mora widzieliśmy tą ciemną chmure nad makarską :smo:
tomkos34
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkos34 » 06.09.2014 19:54

Dziś gorąco w Dubrowniku i okolicach,choć przez chwilkę próbowało się ściemnić,było to jednak usiłowanie nieudolne :) Olek-zejdź ze mnie ,nie wypalił Ci wyjazd,wyrazy współczucia,nie przenoś negatywnych emocji na mnie.Nie przeczę,że padało,próbowałem jedynie wytłumaczyć ,że deszcz jest naturalnym zjawiskiem,zwłaszcza w Europie i pozwoliłem sobie zauważyć,ze w zasięgu naszych lotnisk są kraje choćby saharyjskie,gdzie pada od wielkiego dzwonu (co nie znaczy,że w ogóle) .I po raz kolejny proszę ,byś nie wmawiał komuś,że dyktuję innym ,co mają robić.Gdy się kończą argumenty ad rem,zaczynają się ad personam.Zachowuj się,bo już troszkę histeryzujesz.Ciekaw jestem jak będzie z pogodą jutro ,swoją drogą nieco zaskoczyła mnie informacja o ziąbie w Plitwicach. Rozumiem,że wrzesień i nieco inne położenie,ale aż tak?
olek111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) olek111 » 06.09.2014 20:07

tomkos34 napisał(a):Zachowuj się,bo już troszkę histeryzujesz.

Kolejny raz próbujesz mi mówić co mam robić. Widzę że dobrze się bawisz w cro a najlepiej na forum cro.pl.

Okolice Makarskiej jutro rano i popołudniu deszcz.Temp max +23.
mervik
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) mervik » 06.09.2014 20:30

anakin napisał(a):Wygląda na to, że ktoś, kto trafił do Cro w II połowę sierpnia, trafił po prostu idealnie. :oczko_usmiech:

:oczko_usmiech: :hut:
anakin
Legenda_mistrz LM

Nieprzeczytany postnapisał(a) anakin » 06.09.2014 20:41

mervik napisał(a):
anakin napisał(a):Wygląda na to, że ktoś, kto trafił do Cro w II połowę sierpnia, trafił po prostu idealnie. :oczko_usmiech:

Rozumiem mervik, że się załapałeś? :mrgreen:
Iwona75
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Iwona75 » 06.09.2014 20:58

anakin napisał(a):
mervik napisał(a):

Rozumiem mervik, że się załapałeś? :mrgreen:

Nam się udało....na 12 dni od 17 sierpnia przeżyliśmy dwie burze ( jedna pół godzinna, druga ok. 2 h ). A tak planowaliśmy w lipcu pojechać....teraz się cieszę że nie mogliśmy...
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 06.09.2014 21:02

olek111 napisał(a):
tomkos34 napisał(a):Zachowuj się,bo już troszkę histeryzujesz.

Kolejny raz próbujesz mi mówić co mam robić. Widzę że dobrze się bawisz w cro a najlepiej na forum cro.pl.

Okolice Makarskiej jutro rano i popołudniu deszcz.Temp max +23.

Taaa ciekawe czy prognoza sie sprawdzi...

Leje jak z cebra......
Załączniki:
20140907_074243.jpg
Ostatnio edytowano 07.09.2014 06:47 przez KrzychuZiom, łącznie edytowano 1 raz
Belluna
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Belluna » 07.09.2014 06:39

Trogir - Jest dobrze :D . Jak na razie piękne słoneczko, wczoraj jak przyjechaliśmy ok. 18 też było ładnie. Obawy co do pogody miałam duże, do tunelu Sveti Rok lało z krótkimi przerwami i było max 17 stopni, za tunelem słońce i 22 stopnie :D Dzisiaj ruszamy dalej na południe, mam nadzieję, że będzie tylko lepiej :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 180
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone