napisał(a) olek111 » 05.09.2014 12:31
tomkos34 napisał(a):Malkontentów ci u nas dostatek
Dzięki pogodzie w końcu nasyciłem się Bośnią i Hercegowiną,Czarnogórą i samym Dubrownikiem ,uff,jest moc
Żeby było śmieszniej dałem radę popływać w Jadranie i przypiec śmiesznie niezabezpieczony żadnym filtrem nos
Wydaje mi się,że miejscem właściwym dla malkontentów jest właśnie Turcja .AI ,drinki,basen i wakacje w mieście
Ale nosy znajomych spędzających wrzesień w pracy utarte:D:D:D:D Btw jest na to lepsza metoda- styczniowy wyskok w ciepłe kraje,praktykowałem raz,fajnie było,ale odchorowałem temat
Na południu Cro ludzi mnóstwo,z całego świata,nie mają min cierpiących,raczej wszyscy zadowoleni
PS Macie rację nie przyjeżdżajcie za rok,będzie luźniej
Olku,nie nazwałem nikogo oszołomem,liczę na wzajemność.Gwarancja słońca od świtu do zmierzchu i braku chmur jest we wrześniu w kilku miejscach na świecie,jeśli ktos tylko tego szuka,należy tam polecieć,to wszystko.Chorwacja jest krajem europejskim,ze wszystkimi tego konsekwencjami.Deszcz we wrześniu to obciach? Tylko takiego obciachu nalezy wszystkim życzyć:) Nie wiem,czy ktoś mnie z czegoś skroi i gdzie,nie mam planów na przyszły rok,bywam w różnych miejscach, akurat w Chorwacji jestem trzeci raz,nigdy nie wróciłem niezadowolony.A ten pobyt przedłużyłem,bo wciąż mi mało tych widoków z tarasu i z wycieczek.Wasze marudzenie jest śmieszne,to wszystko
Głupio kementujesz to dostajesz taki sam komentarz. Już stwierdzono że pogoda jest do niczego w tym roku.Jeśli uważasz inaczej to nikomu nie mów czy ma tu przyjechać w przyszłym roku czy nie.Widzę że masz zapędy do dyktowania ludziom co mają robić. Wykładasz geografię i hydrologię ? Może jesteś singlem bez dzieci i zdecydowanie łatwiej organizujesz sobie czas gdy pada ?
P.S.
Tucepi -oczywiście pada a kolega tomkos34 nasyca się widokiem z tarasu bo mu mało.
Ostatnio edytowano 05.09.2014 13:47 przez
olek111, łącznie edytowano 1 raz