Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
kropka147
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) kropka147 » 04.09.2014 16:06

Na Pagu poprawiło się - poplażowane :)
jest ok :)
zapowiadają następne dni w porządku :)
baunty
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) baunty » 04.09.2014 16:10

Agulek777 napisał(a):
baunty napisał(a):
Agulek777 napisał(a):.... Mimo wszystko pozdrawiam i odpoczywam choć już się poronilam ......

Sama siebie ???

Miało być śmiesznie dowcipnisiu?

Źle się pisze z komórki, natomiast podejrzewam że normalny zorientował się co chciałam napisać!

Bravo :)

PS Przy kiepskiej pogodzie, też da się popływać , tylko kapok musiałem założyć .... i kurtkę nawet :)
Załączniki:
2014-09-04 17.06.45.png
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 04.09.2014 17:52

Agulek777 napisał(a):
baunty napisał(a):
Agulek777 napisał(a):.... Mimo wszystko pozdrawiam i odpoczywam choć już się poronilam ......

Sama siebie ???

Miało być śmiesznie dowcipnisiu?

Źle się pisze z komórki, natomiast podejrzewam że normalny zorientował się co chciałam napisać!

To patrz co piszesz, a nie denerwuj sie, ze ktos zazartowal. Tez pisze z komorki.
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 04.09.2014 18:32

W Igrane dzisiaj cieplutko, nawet słoneczko skutecznie opalało - nie jest tak źle oby nie było gorzej :D
olek111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) olek111 » 04.09.2014 18:39

Tucepi - oczywiście pada.Tak tylko piszę jak by ktoś nie wiedział. :D
kadetdudi
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kadetdudi » 04.09.2014 18:58

Andzia* napisał(a):W Igrane dzisiaj cieplutko, nawet słoneczko skutecznie opalało - nie jest tak źle oby nie było gorzej :D

Od 18:00 pada.
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 04.09.2014 19:09

Makarska tez...
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 04.09.2014 19:12

kadetdudi napisał(a):
Andzia* napisał(a):W Igrane dzisiaj cieplutko, nawet słoneczko skutecznie opalało - nie jest tak źle oby nie było gorzej :D

Od 18:00 pada.

oj tam taki deszczyk, byle nie padało tak jak w poniedziałek :wink:
zonia1980
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonia1980 » 04.09.2014 19:22

Nin,dzień ładny,plażowanie,słońce się pojawiło,potem niestety mocny zimny wiatr i zwiewałam z plaży,woda zimna nadal ale cieplejsza niż wczoraj,wieczorem chmury. Jutro najprawdopodobniej Pitwickie,jest ktoś z tamtych rejonów? Ciekawe czy tam dziś padało.Ma coś popadać wg prognoz jutro w jeziorkach.
tomkos34
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkos34 » 04.09.2014 21:12

Malkontentów ci u nas dostatek :) Dzięki pogodzie w końcu nasyciłem się Bośnią i Hercegowiną,Czarnogórą i samym Dubrownikiem ,uff,jest moc :D Żeby było śmieszniej dałem radę popływać w Jadranie i przypiec śmiesznie niezabezpieczony żadnym filtrem nos :) Wydaje mi się,że miejscem właściwym dla malkontentów jest właśnie Turcja .AI ,drinki,basen i wakacje w mieście :D Ale nosy znajomych spędzających wrzesień w pracy utarte:D:D:D:D Btw jest na to lepsza metoda- styczniowy wyskok w ciepłe kraje,praktykowałem raz,fajnie było,ale odchorowałem temat :P Na południu Cro ludzi mnóstwo,z całego świata,nie mają min cierpiących,raczej wszyscy zadowoleni :) PS Macie rację nie przyjeżdżajcie za rok,będzie luźniej :D
olek111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) olek111 » 04.09.2014 21:31

Tak tak będzie luzniej a Chorwaci skroją Cię z kasy za tą resztę co nie przyjechała.Już kilku sadystycznych oszołomów na tym forum drwi z rozczarowania chorwacką pogodą innych ludzi-wystarczy.
zonia1980
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) zonia1980 » 04.09.2014 21:47

Ja za mega lampą nie przpadam bo to męczy, nie lubię się opalać , lubię chmurki,ale w tym roku bora ten silny zimny wiatr i zimna woda uniemozliwiło mi wielogodzinne pływanie(rok temu z wody nie wychodzilam). Zwiedzamy sporo jak zawsze,ale brakuje mi tego ciepełka Chorwacji trzeba chodzić w polarach,kurtkach.
Ludzie na plażach w bluzach,a tak się smialam z Bałtyku,że tam to czlowiek siedzi wyubierany na plaży.
Ostatnio edytowano 04.09.2014 21:51 przez zonia1980, łącznie edytowano 1 raz
Daniellos76
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Daniellos76 » 04.09.2014 21:50

P Pogoda w tym roku jest do dupy, a jak ktoś trafił na 2 tygodnie lampy to miał chyba po prostu duże szczęście.[/quote]

To jest najwłaściwsze podsumowanie tego lata w Cro. Jednym słowem - ryzyko niewspółmierne do kosztów , które trzeba ponieść. I to nie ważne czy tuż przed, w trakcie czy po sezonie. Te wakacje to pokazały. Nie znasz dnia ani godziny, kiedy niekończący się front przykryje niebiosa Crolandii :D . Rozumiem, gdyby to ryzyko było związane z niskimi kosztami (mam na myśli głównie dojazd, zakwaterowanie, wyżywienie),OK, płacę 50% mniej, może więcej padać, mniej słońca itd... . Prawda jest taka, że za porównywalną kasę można w spokoju spędzić wakacje kilkaset km poniżej Cro nie zaglądając nerwowo 10 razy dziennie do 10 serwisów pogodowych. Póki to się nie zmieni ja nie mam zamiaru ponosić tego ryzyka.
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 04.09.2014 22:07

Na granicy w PL dziś 25 stopni i słońce...Można zdjąć było kurtki i skarpetki spod sandałów ;)
Dzięki Bogu w MNT/HR z z dwóch tygodni tylko jeden dzień burzowy. I nie będę musiał za rok oglądać piramid...
tomkos34
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkos34 » 05.09.2014 09:09

Olku,nie nazwałem nikogo oszołomem,liczę na wzajemność.Gwarancja słońca od świtu do zmierzchu i braku chmur jest we wrześniu w kilku miejscach na świecie,jeśli ktos tylko tego szuka,należy tam polecieć,to wszystko.Chorwacja jest krajem europejskim,ze wszystkimi tego konsekwencjami.Deszcz we wrześniu to obciach? Tylko takiego obciachu nalezy wszystkim życzyć:) Nie wiem,czy ktoś mnie z czegoś skroi i gdzie,nie mam planów na przyszły rok,bywam w różnych miejscach, akurat w Chorwacji jestem trzeci raz,nigdy nie wróciłem niezadowolony.A ten pobyt przedłużyłem,bo wciąż mi mało tych widoków z tarasu i z wycieczek.Wasze marudzenie jest śmieszne,to wszystko :)
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 177
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone