Anai napisał(a):lukasz22i napisał(a):Spoko, we Wrocławiu dzisiaj termometr w słońcu pokazywał 44st.C
...ale ja mam do plaży 500 m a Ty w tej chwili 500 km
Ale On też by miał 500 m metrów nawet zdecydowanie mniej tylko przełożył(a żona) wyjazd
Anai napisał(a):lukasz22i napisał(a):Spoko, we Wrocławiu dzisiaj termometr w słońcu pokazywał 44st.C
henius34 napisał(a):Anai napisał(a):lukasz22i napisał(a):Spoko, we Wrocławiu dzisiaj termometr w słońcu pokazywał 44st.C
Ale On też by miał 500 m metrów nawet zdecydowanie mniej tylko przełożył(a żona) wyjazd
Mamy to samo - tyle planowałam zwiedzania bo miało być 25-27 st, a tu taki upał, że najchętniej spedziłabym ten urlop pod palmą z drinkiem w dłoniAlex0000 napisał(a):Ja jestem drugi dzień w Tucepi i pogoda jest "the best " słonce oporowo tak wiec cieszę się zapowiada sie ładny urlop.
Alex0000 napisał(a):PS: Tylko jakby ceny takie troche drogawe
kor_nick napisał(a):pogoda będzie na 100%. pogoda zawsze jest
KarolaHr napisał(a):kor_nick napisał(a):pogoda będzie na 100%. pogoda zawsze jest
owszem pogoda zawsze jest , ale ja nie pytam czy będzie pogoda , tylko JAKA będzie. Patrzę na prognozy na różnych poratlach i na kkażdym jest co innego. Martwią mnie np. progonozy na przelotne deszcze i burze , które takie się pojawiają na przyszy tydzień. Naprawę nie chciałabym, się rozczarować...
KarolaHr napisał(a):kor_nick napisał(a):pogoda będzie na 100%. pogoda zawsze jest
owszem pogoda zawsze jest , ale ja nie pytam czy będzie pogoda , tylko JAKA będzie. Patrzę na prognozy na różnych poratlach i na kkażdym jest co innego. Martwią mnie np. progonozy na przelotne deszcze i burze , które takie się pojawiają na przyszy tydzień. Naprawę nie chciałabym, się rozczarować...
rafgrzeg napisał(a):Jacck77 napisał(a):Nie wiecie kiedy troszkę ociepli się? Dzisiaj w Baśce Vodzie prawie .zmarzłem:PPP
tzn ile było? 25 czy 26 stopni?