Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Vjetar
Legenda

Nieprzeczytany postnapisał(a) Vjetar » 02.09.2014 12:00

CroTisiU napisał(a):W Duce mały postój na piaszczystej plaży moczyliśmy stopy cóż za wspaniałe uczucie gdy temperatura wody jest cieplejsza niż temp. powietrza :P :P ,,, U nas nad Bałtykiem tego nie zaznacie ,a to też jakaś inna alternatywa dla leżenie plackiem na plaży :lol: :lol: :lol:

Z doświadczenia wiem, że u nas też tego zaznacie (jakby co)

Obrazek

Wieczorkiem temperatura powietrza jest niższa.

:wink: :papa:
sechmet
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) sechmet » 02.09.2014 12:07

Perna- lampa
Ide na plaże :D
Amen!
Karas
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Karas » 02.09.2014 12:29

w Czwartek wyjazd i bierzemy już Włochy, docelowo Rzym w zapasie.
olek111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) olek111 » 02.09.2014 13:01

W Tucepi w tej chwili brak opadów ,gorąco.Moje dziecko nie chce wyjść z wody.Ja czuję że to już taka 90 % chorwacka pogoda.Jadran miejscami chłodny.Najlepszym sposobem sprawdzania pogody jak jesteś na.miejscu to patrzenie czy na.plaży rozkładją się panowie od skuterów wodnych , padobranów i innych.Jak są to będzie pogoda.
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 02.09.2014 14:41

Makarska slonce do 15 teraz chmurki :) opalanie i kąpiel zaliczona ;)
tomkos34
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomkos34 » 02.09.2014 14:58

No i w Dubrowniku już gorąco . Prognozy , jak się okazuje , bywają mylne :) Przerwa w zwiedzaniu :) plaża :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 02.09.2014 15:00

kadetdudi napisał(a):Zawiedziony jestem.

A przecież pisałem... :D
yvona napisał(a):Cześć
Relacjonujcie na bieżąco, bo ja też w blokach startowych. Planowaliśmy wyjazd dziś wieczorem na Istrię, ale na razie prognozy - deszcz, deszcz, deszcz. Serio zaczynam się zastanawiać nad Bałtykiem, ale może jeszcze 2-3 dni poczekam...

Pisze z Istrii...leje jak z cebra i strasznie zimno...ale wieje :!:
Przyjechałem na 2 tygodnie ale wracam dzisiaj po 3 dniach bo podobno ma być jeszcze gorzej...ma być najgorszy wrzesień od 55 lat ale właściciel na szczęście oddał mi ojro... :D
yvona
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) yvona » 02.09.2014 15:20

No to mnie zmartwiłeś:( Chyba cały czas czekam, aż ktoś napisze - eeee tam prognozy kłamią, może nie ma upałów, ale jest ciepło i nie pada... Chyba będę musiała odpuścić Chorwacje w tym roku:(:(:(
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 02.09.2014 15:28

Na Makarskiej dziś tak jest :)
olek111
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) olek111 » 02.09.2014 15:40

alechandro napisał(a):

Relacjonujcie na bieżąco, bo ja też w blokach startowych. Planowaliśmy wyjazd dziś wieczorem na Istrię, ale na razie prognozy - deszcz, deszcz, deszcz. Serio zaczynam się zastanawiać nad Bałtykiem, ale może jeszcze 2-3 dni poczekam...

Przyjechałem na 2 tygodnie ale wracam dzisiaj po 3 dniach bo podobno ma być jeszcze gorzej...ma być najgorszy wrzesień od 55 lat ale właściciel na szczęście oddał mi ojro... :D

Jak już jesteś na Istri to bierz ojro i jedz na południe chorwacji. Jechać do Chorwacji na Istrię to jak jechać nad Bałtyk do Szczecinka.
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 02.09.2014 15:42

zgadza sie :hut:

olek111 napisał(a):
alechandro napisał(a):

Jak już jesteś na Istri to bierz ojro i jedz na południe chorwacji. Jechać do Chorwacji na Istrię to jak jechać nad Bałtyk do Szczecinka.
kaeres
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) kaeres » 02.09.2014 15:48

Z Istrii do Dalmacji masz 200km. Zabieraj się tam i baw się dobrze.
travel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) travel » 02.09.2014 16:05

Też zapraszam do Dalmacji. Jestem w Breli od wczoraj. Wczoraj lało a dziś cieplutko i do15 w miarę pogodnie.Teraz coś się zbiera na burzę i wieje.Najlepiej jak dotąd sprawdza się prognoza ze strony www.vrijeme.net/hrvatska do 10.09 zapowiadają częściowe zachmurzenie i słońce, tylko 5.09 po południu burzę :D
Janusz Bajcer
Moderator globalny

Nieprzeczytany postnapisał(a) Janusz Bajcer » 02.09.2014 16:25

alechandro napisał(a):

alechandro pisze z Bolesławca :wink:
Krzysiek88
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Krzysiek88 » 02.09.2014 17:02

w promajnej okolo 12stej przebilo sie slonce tak do 16stej, pozniej gorzej a tera kropi. szalu nie ma ale lepsze to niz ulewy jak wczoraj.moze jutro kontynuacji dramatu nie bedzie
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 170
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone