Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Rusio18
Podróżnik
Re: początek czerwca czy jest szansa na poprawę ?

Nieprzeczytany postnapisał(a) Rusio18 » 16.06.2013 11:56

Jedziemy z Biura Podróży z Krakowa ale wsiadamy w Bielsku ;)
agunia33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 16.06.2013 13:18

Hejka :-) dziś wróciliśmy z dwutygodniowego pobytu w Tribunij u Daria :-) panikowałam o pogode a było wspaniale !!!!pierwsze 3 dni temperatura po 25-27 st w cieniu, kolejne to już totalna lampa po 29-32 stopnie, w słońcu masakra :-) ale wytrzymaliśmy zażarcie i jesteśmy czekoladki :-) 3 dni wiała " bora" lub "bura" (nie wiem jak do9kładnie sie nazywa ten wiatr, ale Dario mówił,że bora) za to bora super opalała !!:-) temperatura wody 20 do 23 st wczoraj , po południami zupka :-) wczoraj wyjeżdżaliśmy to o godz 17 tej było 32 st. To był nasz pierwszy pobyt w Chorwacji, i boże daj nie ostatni !!!!! zakochałam się do szaleństwa w tym kraju,wieczorne winko na tarasie z widokiem na morze oraz poranna kawka w słoneczku - bezcenne !!!! miałam zdawac realcje na bieżąco ale ....zapomnieliśmy laptopa :-) także bez komórek i laptopa mieliśmy prawdziwe wakacje od dobrych kilki lat !!!!!
Z
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Z » 16.06.2013 13:22

agunia33 napisał(a):Hejka :-) dziś wróciliśmy z dwutygodniowego pobytu w Tribunij u Daria :-) panikowałam o pogode a było wspaniale !!!!pierwsze 3 dni temperatura po 25-27 st w cieniu, kolejne to już totalna lampa po 29-32 stopnie, w słońcu masakra :-) ale wytrzymaliśmy zażarcie i jesteśmy czekoladki :-) 3 dni wiała " bora" lub "bura" (nie wiem jak do9kładnie sie nazywa ten wiatr, ale Dario mówił,że bora) za to bora super opalała !!:-) temperatura wody 20 do 23 st wczoraj , po południami zupka :-) wczoraj wyjeżdżaliśmy to o godz 17 tej było 32 st. To był nasz pierwszy pobyt w Chorwacji, i boże daj nie ostatni !!!!! zakochałam się do szaleństwa w tym kraju,wieczorne winko na tarasie z widokiem na morze oraz poranna kawka w słoneczku - bezcenne !!!! miałam zdawac realcje na bieżąco ale ....zapomnieliśmy laptopa :-) także bez komórek i laptopa mieliśmy prawdziwe wakacje od dobrych kilki lat !!!!!

Wiadomo u Daria zawsze jest git :D
agunia33
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) agunia33 » 16.06.2013 13:32

No :-) już sobie zaklepaliśmy za rok :-) a walizki czekają na rozpakowanie :-(
tomson13
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) tomson13 » 16.06.2013 17:03

marzenka4689 napisał(a):Jedzie ktoś około 20 czerwca z okolic Bielska Białej do Chorwacji?:)

Będziemy przejeżdżać przez Bielsko Białą 19.06. ok. godziny 21 w drodze do Trogiru.
Malvka
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Malvka » 16.06.2013 17:08

Czy ktoś wybiera się na Korcule, a dokladnie do Zavalaticy?? My na miejscu będziemy 27.06 (czwartek) wyjeżdzamy z mężem z Wrocławia.
kriscro
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) kriscro » 16.06.2013 17:19

My jedziemy na Korcule do malutkiej miejscowosci Grscica, wyjazd w piatek w nocy 21.06.
Jacck77
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacck77 » 16.06.2013 17:26

Może wiecie, kiedy troszkę ociepli się na Makarskiej Riwierze?-), bo jakoś tak chłodnawo dzisiaj :PPP
marzenka4689
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marzenka4689 » 16.06.2013 20:37

tomson13 napisał(a):
marzenka4689 napisał(a):Jedzie ktoś około 20 czerwca z okolic Bielska Białej do Chorwacji?:)

Będziemy przejeżdżać przez Bielsko Białą 19.06. ok. godziny 21 w drodze do Trogiru.

Napisałam Ci wiadomość PW:)
agus78
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) agus78 » 16.06.2013 20:49

Jacck77 napisał(a):Może wiecie, kiedy troszkę ociepli się na Makarskiej Riwierze?-), bo jakoś tak chłodnawo dzisiaj :PPP

Z tego co wiem, jutro ma być jeszcze "chłodniej" :wink:
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 17.06.2013 12:42

kor_nick napisał(a):do tych co są niepewni pogody - jeszcze zatęsknicie za deszczem :)

Dziś trzeci dzień w Cro a ja już tęsknię... 8O - już pierwszego dnia przypalilam ramiona :evil:
Nie mam pojęcia ile jest stopni ale tak czy siak cholernie gorąco...
Tak więc Ci którzy szukają potwierdzenia, że dobrze zrobili przekladając wakacje z czerwca na później u mnie go nie znajdą :mrgreen:

A poza tym wszystkim pozdrówki for all z piekielnie goracego Biogradu od Anai i jej familii :smo: :oczko_usmiech:
lavense
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) lavense » 17.06.2013 16:02

Chorwacja jest ciekawa, w tym roku wybieramy się na Krk - Chorwacja ostatnio coraz częściej gości na moim "muszę być" :)
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 17.06.2013 20:04

Anai napisał(a):
kor_nick napisał(a):do tych co są niepewni pogody - jeszcze zatęsknicie za deszczem :)

Dziś trzeci dzień w Cro a ja już tęsknię... 8O - już pierwszego dnia przypalilam ramiona :evil:
Nie mam pojęcia ile jest stopni ale tak czy siak cholernie gorąco...
Tak więc Ci którzy szukają potwierdzenia, że dobrze zrobili przekladając wakacje z czerwca na później u mnie go nie znajdą :mrgreen:

A poza tym wszystkim pozdrówki for all z piekielnie goracego Biogradu od Anai i jej familii :smo: :oczko_usmiech:

Spoko, we Wrocławiu dzisiaj termometr w słońcu pokazywał 44st.C :lol:
anka.gd
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) anka.gd » 17.06.2013 21:15

Spoko, we Wrocławiu dzisiaj termometr w słońcu pokazywał 44st.C :lol:

Za to w Gdańsku słonecznie i cuuudny chłodny wiatr- dla tych co tęsknią za borą :wink:
Anai
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anai » 18.06.2013 09:43

lukasz22i napisał(a):Spoko, we Wrocławiu dzisiaj termometr w słońcu pokazywał 44st.C :lol:

...ale ja mam do plaży 500 m a Ty w tej chwili 500 km :lool: :smo:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 17
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone