mnie też interesuje pogoda od 1 września szczególnie Baska KRK.Różnie pokazują na różnych portalach pogodowych codziennie zaglądam tutaj:
http://www.sat24.com/pl/eu
i ciągle coś się dzieje z tymi chmurkami
Owidiusz napisał(a):Sprawdzam pierwszy tydzień września i jestem załamany. Codziennie deszcz i ok. 25stopni w większości miejscowości. Niby nie ma co patrzeć na prognozy, ale...
alechandro napisał(a):Owidiusz napisał(a):Sprawdzam pierwszy tydzień września i jestem załamany. Codziennie deszcz i ok. 25stopni w większości miejscowości. Niby nie ma co patrzeć na prognozy, ale...
Nie jedź...pogoda będzie do bani i to potwierdzona prognoza...to podobno będzie najgorszy początek września od 65 lat ! Szkoda siana - to samo będziesz miał we Władysławowie...
alechandro napisał(a):Owidiusz napisał(a):Sprawdzam pierwszy tydzień września i jestem załamany. Codziennie deszcz i ok. 25stopni w większości miejscowości. Niby nie ma co patrzeć na prognozy, ale...
Nie jedź...pogoda będzie do bani i to potwierdzona prognoza...to podobno będzie najgorszy początek września od 65 lat ! Szkoda siana - to samo będziesz miał we Władysławowie...
edo napisał(a):na Pagu zaczęło padać, jesteśmy od piątku wieczorem - woda ciepła jak nigdy ale pogoda taka sobie.