Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
leszekpawlikowski
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) leszekpawlikowski » 26.08.2014 14:13

mnie też interesuje pogoda od 1 września szczególnie Baska KRK.Różnie pokazują na różnych portalach pogodowych codziennie zaglądam tutaj:

http://www.sat24.com/pl/eu

i ciągle coś się dzieje z tymi chmurkami
KrzychuZiom
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) KrzychuZiom » 26.08.2014 14:35

a w jaki rejon jedziesz ? okolice splitu ma być ładnie i ok 26st. dwa dni chyba przelotne opady.
marcinz19871
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) marcinz19871 » 26.08.2014 21:57

Makarska obecnie upal w dzien i cieple noce :-)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 26.08.2014 22:41

Owidiusz napisał(a):Sprawdzam pierwszy tydzień września i jestem załamany. Codziennie deszcz i ok. 25stopni w większości miejscowości. Niby nie ma co patrzeć na prognozy, ale...

Nie jedź...pogoda będzie do bani i to potwierdzona prognoza...to podobno będzie najgorszy początek września od 65 lat ! Szkoda siana - to samo będziesz miał we Władysławowie... :D
jara
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) jara » 27.08.2014 06:57

alechandro napisał(a):
Owidiusz napisał(a):Sprawdzam pierwszy tydzień września i jestem załamany. Codziennie deszcz i ok. 25stopni w większości miejscowości. Niby nie ma co patrzeć na prognozy, ale...

Nie jedź...pogoda będzie do bani i to potwierdzona prognoza...to podobno będzie najgorszy początek września od 65 lat ! Szkoda siana - to samo będziesz miał we Władysławowie... :D

... i w korkach przed Gdańskiem postoisz :smo:
edo
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) edo » 27.08.2014 07:46

na Pagu zaczęło padać, jesteśmy od piątku wieczorem - woda ciepła jak nigdy ale pogoda taka sobie.
Owidiusz
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Owidiusz » 27.08.2014 08:16

alechandro napisał(a):

Nie wiem czy mówisz to poważnie czy z przymrużeniem oka, ale nie ułatwiasz decyzji o wyjeździe :(
natala
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) natala » 27.08.2014 08:21

Owidiusz nie ma co się przejmować prognozą ,jak byliśmy dwa lata w na samym początku czerwca to miało być 24 stopnie i deszcz ,a zastaliśmy jakieś 34 i zero deszczu :D
Mam nadzieje że teraz też będzie podobnie bo wyjazd za 4 dni :D
adobija
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) adobija » 27.08.2014 08:41

Też tak zaglądam z ciekawości bo jadę już w piątek, namiejscu będę w sobotę w Breli, ale najlepiej zaglądnąć na kamerkę i sie nie przejmować, co ma być to będzie, przecież i tak nie zmienię planów hihi
Do zobaczenia w Chorwacji :) 8)
wielbiciel
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) wielbiciel » 27.08.2014 08:43

edo napisał(a):na Pagu zaczęło padać, jesteśmy od piątku wieczorem - woda ciepła jak nigdy ale pogoda taka sobie.

Dziś na północ od Murter ciemne niebo, w Murter zachmurzenie spore z przejaśnieniami, ciepło, woda bardzo ciepła, po południu ma być "lampa".
Wszystkie prognozy nie sprawdzają się na tą chwilę za wyjątkiem jednej :

http://www.accuweather.com/pl/hr/murter ... ast/116795

polecam.
Jacek 206
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Jacek 206 » 27.08.2014 08:56

Idą chmurki na Brelę. :D
monika777
Autostopowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) monika777 » 27.08.2014 14:52

Nie sugerujcie się pogodą w internecie. Ja cały tydzień poprzedzający wyjazd ślęczałam przed komputerem wypatrując najnowszych wieści i ... nie sprawdziło się nic. Miało być zachmurzone niebo i przelotne opady. Tymczasem deszcz padał ,ale w nocy( o burzach nie wspomnę), a nocą budziło nas piękne, błękitne niebo. Jest tylko jeden szkopuł, cykady są bardzo cichutkie. Zatem pakujcie manatki i w drogę I! Prognozy zostawcie w spokoju. Pozdrawiam! :D
bykman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bykman » 27.08.2014 16:41

Od poniedziałku zapowiadają deszczyk na makarskiej.
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 27.08.2014 17:21

Mam już w nosie te prognozy!!!!! Zmieniają się co trzy godziny. Co ma być to będzie i tak pogoda będzie zdecydowanie lepsza niż w PL. :wink:
miras1
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) miras1 » 27.08.2014 17:49

Dzisiejszy dzień.
Na Bolu do południa pochmurno ale ciepło, popołudniu palnik że ludzie byli spaleni, w Baśce popołudniu /w dzień nas nie było/ palnik i pełno ludzi na plaży nawet o tej porze. Jak macie zamiar przyjechać do Chorwacji to nawet się nie zastanawiajcie, chyba, że ktoś nie jest pewien to niech tylko przyśle mi pieniążki które miał przeznaczone na wyjazd. Zostanę za Was trochę dłużej. Konto przyślę na PW, napewno się zmieszczą :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 159
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2024 Wszystkie prawa zastrzeżone