Mikromir napisał(a):
Czeba raczej uważniej czytać to forum, bo naprawdę nietrudno zauważyć, że to właśnie pani Kasia jest jedną z osób, które najcierpliwiej i najbardziej rzeczowo odpowiadają na pytania (bardzo często wkoło Macieju te same, bo ludziom się szukać i czytać nie chce, tylko wolą dostać gotową odpowiedź na tacy). A już na pewno jest tu najbardziej kompetentna jako mieszkanka Chorwacji. Zatem wyhamuj miras1, bo wkład w to forum pani Katarzyna ma o niebo większy niż Ty.Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):...
Pani Katarzyno, pozdrawiam serdecznie i dziękuję za pani wszelkie wcześniejsze posty na temat Hvaru - były dla mnie największą pomocą w planowaniu pobytu. Właśnie przed dwoma godzinami wróciłam z Chorwacji i jestem jeszcze pod wrażeniem tej pięknej wyspy. Wałęsaliśmy się w okolicy wiadomej budki w Starim Gradzie, ale była tylko pani koleżanka, miła blondynka, która pomogła nam znaleźć drogę na Glavicę.
Czeba - tak mi się napisało bo ... jakoś tak z automatu. Trudno, błędy się zdarzają i już. Jesteśmy w dziale "Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji" Wszyscy/większość to czyta co widać po odwiedzinach tego wątku, ja osobiście chcę to czytać bo mnie to interesuje i gdzieś mam to, że kogoś to nudzi/traci cierpliwość a przy tym krytykuje wszystko i wszystkich a przynajmniej od jakiegoś czasu bo ... stara gwardia??? Śmiech na sali,skoro tak ma być to może trzeba rozważyć brak możliwości rejstrowania nowych użytkowników a ci co mają poniżej 1200 postów poprostu ich usunąć. Bo przecież po co kolejne "głupie" pytania jak wszystko można wyszukać w internecie.