Katarzyna Głydziak Bojić napisał(a):Lider16 napisał(a):Na Hvarze wieje juz drugą noc. Spać się nie da wiec surfuję po necie
? Marzniesz? A gdzież to na Hvarze tak strasznie wieje?
Nie marznę a wiało w Vrbosce.
arnie2 napisał(a):Jestem od poniedziałku w miejscowości Privlaka 2km od Nin-u pogoda super .We wtorek było małe wahnięcie pogodow-chmurowe do godz 12.30 ale bez kropli deszczu a potem już "palnik" i tak dzisiaj cały dzień , więc "wbijajcie " śmiało.
pszczol_a napisał(a):Nin. Pogoda do bani. Od przewdwczoraj wieje. Dzisiaj już nie ale jest pochmurno i chłodno. Gdzie jechać na dzisiejsze plażowanie żeby złapać trochę słonca ? W rozsadnej odleglosci ? Wczoraj bylismy w Splicie, pieknie tam i cieplo !!
gusia-s napisał(a):hmmmarnie2 napisał(a):Jestem od poniedziałku w miejscowości Privlaka 2km od Nin-u pogoda super .We wtorek było małe wahnięcie pogodow-chmurowe do godz 12.30 ale bez kropli deszczu a potem już "palnik" i tak dzisiaj cały dzień , więc "wbijajcie " śmiało.
jak to się ma do tego???
wpis z dzisiejszego dnia, 2km rzut beretem i skrajne wieści pogodowepszczol_a napisał(a):Nin. Pogoda do bani. Od przewdwczoraj wieje. Dzisiaj już nie ale jest pochmurno i chłodno. Gdzie jechać na dzisiejsze plażowanie żeby złapać trochę słonca ? W rozsadnej odleglosci ? Wczoraj bylismy w Splicie, pieknie tam i cieplo !!
golibroda napisał(a):Na 18 dni jeden dzień i jedno przedpołudnie zmarnowane. To przedpołudnie zmarnowałem na zdjęcia "z jajem" na pustej plaży.
maniust napisał(a):Piotrze .........ty stary Cromaniak........piotrulex napisał(a):W przyszłym tygodniu jedziemy w okolice Baski na Krk. Ktoś tam może jest, był i coś podpowie w temacie pogodowym?