lukasz22i napisał(a):KarolaHr napisał(a):Słuchajcie, ja mam wieeelkie obawy co do pogody od 22 czerwca. Jakoś nie widzi mi się jechanie taki kawał i zastanie deszczu, burz i innych kwiatków...Mamy już z mężem takie plany, że w dniu wyjazdy jak prognozy będą marne to rezygnujemy i szukamy last minute...
Ja bym przełożył...sam przełożyłem. Wg. pierwszego planu byłbym już w Breli a tam klimat wiosenny a nie tego szukamy. Skoro jedziemy 1500km to liczymy na 30st.C i jak najwięcej słońca, póki co próżno tego szukać w Cro w czerwcu.
Daimer napisał(a):Jade za tydzień trzeci raz do Chorwacji ,w tym roku pogoda troszkę słabsza ,ale dlaczego tak szybko rezygnujecie trzeba wierzyc że będzie ok .Jak tak samo podchodzicie do życia to wam współczuje.
Do zobaczenia dla tych co jadą i nie patrzą na 40 c upały bo to nie jest najważniejsze.
lukasz22i napisał(a):KarolaHr napisał(a):Słuchajcie, ja mam wieeelkie obawy co do pogody od 22 czerwca. Jakoś nie widzi mi się jechanie taki kawał i zastanie deszczu, burz i innych kwiatków...Mamy już z mężem takie plany, że w dniu wyjazdy jak prognozy będą marne to rezygnujemy i szukamy last minute...
Ja bym przełożył...sam przełożyłem. Wg. pierwszego planu byłbym już w Breli a tam klimat wiosenny a nie tego szukamy. Skoro jedziemy 1500km to liczymy na 30st.C i jak najwięcej słońca, póki co próżno tego szukać w Cro w czerwcu.
grek napisał(a):lukasz22i napisał(a):KarolaHr napisał(a):Słuchajcie, ja mam wieeelkie obawy co do pogody od 22 czerwca. Jakoś nie widzi mi się jechanie taki kawał i zastanie deszczu, burz i innych kwiatków...Mamy już z mężem takie plany, że w dniu wyjazdy jak prognozy będą marne to rezygnujemy i szukamy last minute...
Na szczęście druga połowa czerwca będzie wymarzona. Dziwię się niektórym, że noszą się z zamiarem rezygnacji z wyjazdu jeśli temperatura nie przekroczy 30 stopni. Wczoraj w Katowicach było 26 stopni i nie szło wytrzymać.
Żeby się przypadkiem nie okazało, ze przez te upały w godzinach 12-16 trzeba bedzie siedzieć w pokoju/apartamencie i czekać jak sie nieco ochłodzi.
ps.Jadę w środę do Podgory (drugi wyjazd do Cro po 8 letniej przerwie)