Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
edekstary
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) edekstary » 29.07.2014 12:21

Przed samym wyjazdem z CRO do Polski właścicielka mówiła, że do wtorku kiša a potem ładnie :P
banankochan
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) banankochan » 29.07.2014 12:50

Andzia* napisał(a):
gusia-s napisał(a):
Andzia* napisał(a):od 2 sierpnie na prognozach czyste niebo i temp. 29, 30 stopni :D będzie dobrze !!!!

Nie pocieszaj się :-P jak wyjezdzalismy 19 lipca też tak prognozowano. Narazie zaliczone 2 dni bez możliwości plażowania. Reszta ok. Czasem się pochmurzy ale na krótko.

I tak wyjeżdżam dopiero 28.08. więc myślę, że się wypada i będzie słonecznie i cieplutko na czas mojego urlopu - czego szczerze wszystkim życzę :hut: :wink:

Wyjeżdżam w tym samym terminie, może spotkamy się na trasie :D i również mam nadzieję,że chociaż my będziemy mieli słoneczną pogodę. Dwa lata z rzędu jeździłem w czerwcu i nigdy nie widziałem na niebie chmur :) więc w tym roku przewiduję to samo :) pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.07.2014 13:05

Właśnie skończyłem pisać z kumplem na FB który jest w Primosten, on i gospodarze nie pamiętają takiego lata żeby co dzień padało i prawie słońca nie było :?

Kilka odpowiedzi na zadane moje pytania, które nadawały się do publikacji :mrgreen:

"Pogoda hujowa, morze tylko ciepłe, a tak to kibel"

"Nie żartuje typowa Polska pogoda nawet dziadek gadał ze takiego kibla to nie pamięta"

"Za rok to Tunezja, tam pogoda na 100 procent żadne balkany"

"W przyszłym roku żadna Chorwacja, daj spokój tyle kasy wyjebane a tu teraz jest z 19 stopni. A zielono jak w Polsce"

"W takim zimnie ? Nie mamy ciepłych ubrań nie ma nawet jak wyjsc"

"Dziadek powiedział ze nie ma juz takich kontaktów z bogiem, che chęć he i nie załatwi juz lepszej pogody"

"Kurwa prawdę ci gadam teraz jest niebo zachmurzone, wczoraj było w miarę ciepło, jak przyjechaliśmy lało jak. Z cebra"

"Fotka robiona przed chwila przez 3 dni zero niebieskiego nieba"
Obrazek

"Ty jedz nad polskie morze, lepiej na tym wyjdziesz"

"Teraz mi wierzysz ?"

"Dla mnie pogoda kibel, ma być patelnia, zachmurzone niebo to mam w polsce"

"Ciekawe co ja plaży będę robił. Słońca nawet nie ma juz"

He he mój wyjazd 9 sierpnia może do tego czasu się wypada fkońcu :mrgreen:
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 29.07.2014 13:16

I bardzo dobrze, przynajmniej za rok jak będę to będzie mniej ludzi. Chwała Bogu !
Andzia*
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Andzia* » 29.07.2014 13:18

W Baśka Voda widać chmurki , ale to jeszcze nic. Przed kamerka internetową stoi gościu, nawija przez telefon i macha ręką. Niech zgadnę :!: :?: Pewno Cromaniak dzwoni do Polski - to też mu pomacham :papa:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.07.2014 13:24

Taka jest pogoda :)

Postup na Pelješcu :)
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.07.2014 13:37

Mówi że Polakóf więcej jak reszty świata :oczko_usmiech:
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 29.07.2014 13:41

JackDaniels;) napisał(a):Mówi że Polakóf więcej jak reszty świata :oczko_usmiech:

To ten od polskiej wiochy? Za daleko nie odbiegł :) I chujowa pisze się przez ch :)
Kasia25
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Kasia25 » 29.07.2014 13:45

Nam już się urlop skończył :(
Z 17 dni pobytu, typowo słonecznej pogody z błękitnym czystym niebem było 5 dni, reszta na zmianę albo deszcz i burze, albo szaro i buro cały dzień - fakt ciepło ale nie gorąco :(

Jeszcze nigdy na campingu namiotu na trawie nie rozkładaliśmy, a tu trawa tak bujna że dwa razy kosiarką kosili...

To był nasz 9 wakacyjny wyjazd do Chorwacji (zawsze w lipcu), i nigdy wcześniej nie trafiliśmy takiej pogody. Owszem tragedii nie było ale jak byśmy chcieli taką pogodę to byśmy po sezonie pojechali.

pozdrawiam
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.07.2014 13:51

Bocian napisał(a):
JackDaniels;) napisał(a):Mówi że Polakóf więcej jak reszty świata :oczko_usmiech:

To ten od polskiej wiochy? Za daleko nie odbiegł :) I chujowa pisze się przez ch :)

Oj tam czepiasz się :roll: kolega moknie w crolandii trzęsie z zimna się, jest zrozpaczony a Ty mu tu wyjeżdżasz z ceha :wink:
Użytkownik usunięty

Nieprzeczytany postnapisał(a) Użytkownik usunięty » 29.07.2014 14:54

Kasia25 napisał(a):...Owszem tragedii nie było ale jak byśmy chcieli taką pogodę to byśmy po sezonie pojechali.

pozdrawiam

Ja właśnie po sezonie się wybieram (wrzesień) i nie widzę innej możliwości jak ciągła "lampa"... :wink: :lol:
Agula81
Globtroter

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agula81 » 29.07.2014 15:03

Taka jest pogoda :)

Postup na Pelješcu :)

Pogoda coś w lipcu nie dopisuje, ale jeszcze tornado :?: dla miejscowych to pewnie koniec świata, bo turyści zaczną uciekać. Oby w sierpniu pogoda była idealna :)
Ostatnio edytowano 29.07.2014 17:15 przez Agula81, łącznie edytowano 1 raz
woka
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) woka » 29.07.2014 15:11

gusia-s napisał(a):
Andzia* napisał(a):od 2 sierpnie na prognozach czyste niebo i temp. 29, 30 stopni :D będzie dobrze !!!!

Nie pocieszaj się :-P ..

Jak to nie.
Właśnie w tym dniu jadę i do CRO zawożę przepiękną pogodę.
( właścicielka "lokum" o trochę słońca prosiła więc trza uprzejmym być ..) :wink:
bykman
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) bykman » 29.07.2014 16:41

Pchajcie się dalej do CRO. Prognozy pogody jednak się sprawdzają, w zeszłym tygodniu prognozowano, że będzie padać i faktyczne jest nieciekawie.
gusia-s
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) gusia-s » 29.07.2014 16:50

Orebic - do obiadu plażowanie, przypieklam się, w przerwie obiadowej pochmurno a po obiedzie znów lampa. Mimo niskich jak na cro temperatury woda jak zupa
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 127
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone