Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
bartos79
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) bartos79 » 25.07.2014 08:24

baak4 napisał(a):Ale pogoda nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.Gdzie to słońce !

Patrzę na kamery online i wszędzie dzisiaj jest słońce
croaman
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) croaman » 25.07.2014 08:26

obserwuje wpisy i zaczynam sie martwic nieco... ja za tydzien wyjezdzam do Cro i mam nadzieje ze chociaz polowa urlopu bedzie upalna.... :/
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.07.2014 08:27

jara napisał(a):
maniust napisał(a):
baak4 napisał(a):Kurcze jechać w poniedziałek czy nie ?

Reszka - Bałtyk , Orzeł - Jadran.
Nad Bałtykiem skwar od 2 tyg.

To już na 2 lata wprzód będzie :smo:

A jak stanie na kancie to Grecja :twisted:

Tu najstarsi Filozofowie chyba nie znają odpowiedzi. Czy Bałtyk z zimną wodą brrr czy pochmurna i ciut deszczowa Cro z ciepłem i wodą jak zupa...
Ja mimo wszystko wolę zupę niż nudne plaże Bałtyku, je bardzo lubię, ale jedynie do chodzenia. Co tam robić innego na tej plaży u nas ? Nuda. Jakbym mógł to bym za 15 minut jechał do Cro nawet pomimo zawirowań pogodowych :hut:
Aneta79
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Aneta79 » 25.07.2014 08:59

Jedziemy we wtorek. Koleżanka właśnie dzwoniła, że znajomi wrócili i są niezadowoleni -pogoda kiepska.
A my już zapłaciliśmy rezerwację, to o czym teraz myśleć? Jedziemy!!!Jaki wpływ mamy na pogodę??? Ja tam wiem, że będzie świetnie, a słońce przez 10 dni może zmęczyć, najwyżej będzie jakaś odskocznia. Nie ma możliwości, żeby 10 dni non stop lało.
Jedziemy i już!!!!I cieszę się jak dziecko :D :D :D
kasiak1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiak1 » 25.07.2014 09:15

Cześć. Od tygodnia śledzę to forum, dziś o 16 z centrum Polski wyjeżdzam do Rogoznicy po raz pierwszy, ale jak czytam o pogodzie to zastanawiam się nad sensem tej podróży. Nie chodzi o słońce bez przerwy ale deszcz to mam tutaj.
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 25.07.2014 09:17

kasiak1 napisał(a):Cześć. Od tygodnia śledzę to forum, dziś o 16 z centrum Polski wyjeżdzam do Rogoznicy po raz pierwszy, ale jak czytam o pogodzie to zastanawiam się nad sensem tej podróży. Nie chodzi o słońce bez przerwy ale deszcz to mam tutaj.

nie oglądaj prognozy pogody tylko jedź... :D na kamerkach widać, że jest słońce i gorąco... :D nie będziesz żałować...
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.07.2014 09:31

kasiak1 napisał(a):Cześć. Od tygodnia śledzę to forum, dziś o 16 z centrum Polski wyjeżdzam do Rogoznicy po raz pierwszy, ale jak czytam o pogodzie to zastanawiam się nad sensem tej podróży. Nie chodzi o słońce bez przerwy ale deszcz to mam tutaj.

Jechać i nie marudzić.... :!:
Jak przez lata była lampa to to wszystkich nieco zmanierowało. To, że jest gorzej nie oznacza, że jest źle...
Udanego wypoczynku, a jak nawet pochmurno czy popada, czy to oznacza, że nie można razem spędzić super wakacji ? Nadrabiajcie zaległości domowe ...
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 25.07.2014 09:38

Tutaj masz go nawet więcej. :mrgreen:
Nie dalej jak wczoraj zwialiśmy do domu ze wsi zabitej dechami, bo lało od rana do wieczora. :?
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.07.2014 09:41

Jak komuś mało słońca to w Dubaju jest chyba ze 40 to odczuwalnie pewnie z 50. Emirates robiły ostatnio chyba promocję na bilety to można ew. tam fajnie spędzić czas w klimatyzowanym hotelu ... :boss:
kasiak1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiak1 » 25.07.2014 09:44

Jadę!!! od 16 do 7-8 rano. jutro dam znać!!! :D
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.07.2014 09:45

kasiak1 napisał(a):Jadę!!! od 16 do 7-8 rano. jutro dam znać!!! :D

No i tak trzymać ! Sehr gut ! :papa:
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 25.07.2014 10:36

Nawet się nie zastanawiajcie...tylko w drogę. To jest urlop i czas do spędzenia z rodzinka....i to jest najważniejsze. A pogoda? Zawsze jest...raz slońce raz deszcz....pozdrav
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 25.07.2014 11:19

Ten wontek od początku jest do chrzanu , stali bywalcy Cro bez względu jaka pogoda w Cro i tak pojadą bez zastanowienia , bo wiedzą że pogoda w Cro jest zmienna z godziny na godzinę .
Jak spadnie te parę kropel deszczu to się nic nie stanie , a nowicjusze będą marudzić i marudzić , jechać czy nie jechać.....itd ......... :roll:

Przykład z tego roku czerwiec :

Rano wstaję lampa , idę do Konzuma chmurkowo , wychodzę z Konzuma leje , docieram do apartamentu chmurkowo , wyglądam za okno lampa.

Do tych co jadą pierwszy raz !

Ludzie jedzcie i nie marudzcie .........pogoda w Cro jest zawsze , a jak popada czy chmurki się pokażą to jest wiele innych atrakcji.
kasiak1
Plażowicz

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiak1 » 25.07.2014 11:58

Macie rację. Za 3 godziny ruszamy w drogę. Zaczynamy urlop i nic nam nie popsuje wczasów. A pogoda, nawet jak gorsza to z 3 -latka napewno nudzić się nie będziemy. I marudzić też nie można. Tylko te 1400 km! Oby jednak było ładnie.
jackuc
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) jackuc » 25.07.2014 12:00

Ze sobą też można się nie nudzić...
I pamiętajcie, że wiele osób nie wyjeżdża nigdzie, dla nich marzeniem byłby wyjazd nad morze czy Mazury... bierzcie co los daje i cieszcie się życiem
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 118
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone