Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bol ciemniutko:). Zaraz lunie ale jest cieplo:). Mam wrazenie ze nad Hvarem jest teraz burza. Wlasnie zakupilismy Orade na wieczornego grilla:) PS. Juz leje i jest potezna burza na Braciem.
Czytam was z niepokojem, jedziemy 1 sierpnia do Chorwacji, po dwuletniej przerwie, wioząc taki kawał drogi prawe 2-letnie dzieci i mam nadzieję, że ta pogoda się poprawi &&&
vibeke napisał(a):Czytam was z niepokojem, jedziemy 1 sierpnia do Chorwacji, po dwuletniej przerwie, wioząc taki kawał drogi prawe 2-letnie dzieci i mam nadzieję, że ta pogoda się poprawi &&&
ciesz się że jest ciepło co najwyżej mniejszy skwar
Lokva Rogoznica ciemno jak u murzyna w dupie grzmi i zaczyna popadywać słońce wyszło dzisiaj na jakieś 15 minut ,ze szału nie ma Najgorsza pogoda na jaka trafiliśmy od 4 lat !!!
witam.Jestem pierwszy raz na forum,choć do Chorwacji jadę już 7 raz.Nie bardzo się tu odnajduje.Jedziemy do Primosten 12-23 sierpnia z dziećmi 17lat,12lat i 20miesiecy Chciałabym zapytać czy ktoś w tym czasie jedzie do Primosten z dziećmi w tym wieku.My jesteśmy z Krakowa.Wiem,ze to nie jest miejsce na to pytanie.Proszę sie nie denerwować tylko wskazać odnośnik w odpowiednie miejsce i pytanie przeniosę.
Witam. Wczoraj przyjechaliśmy do Priżby na Korculę. Pogoda wczoraj i dziś tragedia. Zero słońca. Do tej pory deszcz i burze. Czekamy aż lepsze nadejdzie.
Brac caly w ulewnym i gestym deszczu od rana:(. Teraz juz dzieci daja popalic bo ile mozna grac w gry planszowe:). Jest gdzies w ogole teraz slonce w Hrvatskiej? Jest cieplo tu ale leje i jest mokro na zewnatrz.