napisał(a) jgx1 » 17.07.2014 09:37
maniust napisał(a):Lechoo napisał(a):15 stopni Bałtyk ? W Ustce 18, a w Gdyni 20.5
Od jutra do niedzieli pogoda nad morzem będzie git
Właśnie wróciłem z Westerplatte , a tak wpadłem na pomysł o 20:00 coby pojechać se popływać.
Z Kowal nową obwodnicą Gdańska 15
minet zaledwie
.
Woda w Bałtyku na Westerplatte miodzo , cieplutka , na moje oko 20-21 C i jak na Bałtyk w tym miejscu czysta , nie ma takiego syfu jak w Sopocie.
zastanawiam się czy piszący o warunkach panujących nad Bałtykiem są w jakiś sposób ograniczeni i nie rozumieją jaki jest tytuł tego postu czy próbują dowartościować swój tegoroczny wybór miejsca urlopu.
Wracając do meritum - Podgora, wczoraj ładny plażowy dzeń, niebieskie niebo raz na kilkadziesiąt minut lub kilka godzin przechodziła jasna chmura lub mgiełka, wieczorem przed zachodem zaczął wiać gorący mocny wiatr który po zmroku ustał, zachód cudowny,noc gorąca piękne gwiazdy. Dziś od rana niebieskie niebo, są jasne chmury które co jakiś czas (kilkadziesiąt minut zasłaniają na chwile słońce) gorąąąąąąąco, ponad 32 w cieniu, ogólnie zapowiada się dobry plażowy dzień, co będzie dalej czas pokaże
uciekam nad jadran wskoczyć do morza bo na tarasie w apartamencie nawet w cieniu nie da się wyrobić