Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
arek71
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) arek71 » 16.07.2014 05:23

kibic hr napisał(a):Jasny gwint pierwszy raz jadę do Chorwacji i po tych wszystkich zachwytach nad tym krajem i pogodą tam panującą wszystkiego się spodziewałem ale nie tego że trzeba będzie śledzić pogodę tak jak nad naszym Bałtykiem. Namówiłem żonę i syna a teraz zaczynam się poważnie stresować- od niedzieli mamy noclegi w Baskiej Vodzie i jak natrafimy na deszcze i pochmurne niebo to - nie chcę nawet o tym myśleć.

Nie myśl tylko jedź będziesz zadowolony zobaczysz :D
Tatoonie
Podróżnik

Nieprzeczytany postnapisał(a) Tatoonie » 16.07.2014 07:37

kibic hr napisał(a):Jasny gwint pierwszy raz jadę do Chorwacji i po tych wszystkich zachwytach nad tym krajem i pogodą tam panującą wszystkiego się spodziewałem ale nie tego że trzeba będzie śledzić pogodę tak jak nad naszym Bałtykiem. Namówiłem żonę i syna a teraz zaczynam się poważnie stresować- od niedzieli mamy noclegi w Baskiej Vodzie i jak natrafimy na deszcze i pochmurne niebo to - nie chcę nawet o tym myśleć.

witamy w klubie....niestety
Baru
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baru » 16.07.2014 08:07

woka napisał(a):
loyd napisał(a):Ja w tym roku zmuszony byłem jechać do Karwii (nawet jestem teraz w Karwii :)), ale jak czytam te posty i patrzę na kamerki to chyba przestaje żałować ....

Ja też podglądam kamerki w Chorwacji http://www.whatsupcams.com/en/webcams/country/croatia oraz w Polsce.... http://mielno.webcamera.pl/
Jakbym miał bliżej nad Bałtyk to kto wie .... :lol:

Oooo nieee!!
Nawet by mi ten nasz Bałtyk przez myśl nie przeszedł! :roll:
Dlatego już dawno powiedziałam mej Połówce (większej :wink:), że jak nie jedziemy do Chorwacji, to nie jadę nigdzie!
Nasz Bałtyk to ja mogę dzieciom pokazać końcem maja albo we wrześniu, ale nie nastawiać się na spędzanie tam dwóch tygodni.
mirko
Rezydent

Nieprzeczytany postnapisał(a) mirko » 16.07.2014 08:14

W Puli, wreszcie lato Obrazek

Obrazek
rafalisko30
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) rafalisko30 » 16.07.2014 08:19

Przez kilka następnych dni ma być lampa, dzisiaj juz o 9 rano bardzo upalnie, okolice Omisia. Jak będzie po niedzieli nawet nie sprawdzam, bo urlop dobiega już końca. Podsumowując, nawet jak będzie zachmurzenie i przelotny deszczyk lub burze, to śmiało jechać do Chorwacji, bo na plaży się wyleżycie, woda ciepluteńka a nad Baltykiem przy gorszej pogodzie pozostają tylko spacerki i piwko w restauracjach.
ewa.krakuska
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) ewa.krakuska » 16.07.2014 08:49

W Orebicu niebo częściowo zasłonięte chmurami. Ciepło ale mało plażowo.
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.07.2014 10:13

Jak żonka zobaczy Biokowo schodzące do Jadranu, to nawet w pochmurny dzień będzie zachwycona. Gdyby jednak zrobiło się nagle mroźno i bardzo wietrznie :wink: zabierz małżonkę np. do Mostaru (tam jest zwykle cieplej), kup jakiś sexi-ciuszek i wszyscy będziecie żyli długo i szczęśliwie...
Obrazek

Spoko i bez stresu, dobrze będzie. :mrgreen: :wink:
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.07.2014 10:18

Baru napisał(a):Nawet by mi ten nasz Bałtyk przez myśl nie przeszedł! :roll:
Dlatego już dawno powiedziałam mej Połówce (większej :wink:), że jak nie jedziemy do Chorwacji, to nie jadę nigdzie!

Tak BTW, Baru, dokąd się wybierasz / wybrałaś w tym roku?
Baru
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baru » 16.07.2014 10:23

Mikromir napisał(a):Tak BTW, Baru, dokąd się wybierasz / wybrałaś w tym roku?

Aaaa tam to już chyba całkiem diabeł dobranoc mówi :-). Wyspa Molat... 1go sierpnia wyruszamy!
Mikromir
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) Mikromir » 16.07.2014 10:29

Baru napisał(a):
Mikromir napisał(a):Tak BTW, Baru, dokąd się wybierasz / wybrałaś w tym roku?

Aaaa tam to już chyba całkiem diabeł dobranoc mówi :-). Wyspa Molat... 1go sierpnia wyruszamy!

Brzmi baaardzo ciekawie - liczę na jakąś unikalną relację. Czyżbyś znalazła tam drugie Karbuni? :wink:
Baru
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) Baru » 16.07.2014 10:32

Mikromir napisał(a):Brzmi baaardzo ciekawie - liczę na jakąś unikalną relację. Czyżbyś znalazła tam drugie Karbuni? :wink:

Na relację tutaj nie ma co liczyć - uprzedzam od razu.
A czy drugie Karbuni? Okaże się na miejscu - mam nadzieję, bo sama wyspa jeszcze mniejsza od Korculi - wiki podpowiada, że raptem 200 mieszkańców ma.
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 16.07.2014 19:21

A tymczasem wczoraj w Karwii była super pogoda - dzisiaj już tzw. pełna lampa. Bałtyk ma z 15 stopni a jednak trudno było wejść :)

Zaczyna mi sie tu podobać (tym bardziej, że rok temu tez w cro była taka sobie pogoda - pewnie przez te unie :):):))
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 16.07.2014 19:28

15 stopni Bałtyk ? W Ustce 18, a w Gdyni 20.5 ;) Od jutra do niedzieli pogoda nad morzem będzie git :D
loyd
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) loyd » 16.07.2014 19:32

Lechoo napisał(a):15 stopni Bałtyk ? W Ustce 18, a w Gdyni 20.5 ;) Od jutra do niedzieli pogoda nad morzem będzie git :D

Na pogodynce we Władku pokazywało 13,7 ale aż taki lodowaty nie był, wiec dodałem do 15 ....
Lechoo
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Lechoo » 16.07.2014 19:43

Jakby to powiedzieli Morsy - za ciepła, nie wchodzę i czekam do zimy :D :D
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 103
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone