aga7911 napisał(a):Pogoda jest z dnia na dzień coraz lepsza,koleżanka jest w Zatonie od poniedziałku plaża i kąpiele w morzu,wczoraj 23stopnie.Ja wybieram się 16 czerwca do Zaton Holiday Willage,mam nadzieje że będzie jeszcze cieplej.Czy ktoś może z okolic Katowic wyjeżdza 16 do Zatonu?
lukasz22i napisał(a):kariel napisał(a):Dzisiaj dojechaliśmy do Breli ale całą drogę padało z małymi przerwami. A Brela przywitała nas ulewą i temp. ok 12C.
No ale od niedzieli ma być coraz ładniej. Przynajmniej mam taką nadzieję
Też miałem jechać do Breli za tydzień ale pogoda nas zniechęciła i jedziemy na przełomie lipca i sierpnia jeszcze bardziej na południe, myślę że do tego czasu zrobi się wakacyjnie.
agah2o napisał(a):Jesteśmy właśnie w Baśka Voda- pogoda fajniutka. Można plażować i kąpać się w morzu. Przyjechaliśmy 30 maja i rozbijaliśmy namiot w burzę - ale co dzień to więcej słonka i będzie jeszcze lepiej. Pozdrowionka!
Rusio18 napisał(a):Wybieram się z dziewczyną oraz znajomi od 16.06 - 25.06 do Baska Voda. Nie panikujemy - będzie co ma być . W ubiegłym roku również jechaliśmy w tym terminie, i też nerwowo sprawdzaliśmy pogodę na bieżąco śledziliśmy kamerki itp. Okazało się że nie potrzebnie - Dojeżdżając do Chorwacji nie mieliśmy ani jednego dnia zachmurzonego a temperatura wynosiła od 25 do 30 stopni więc spokojnie ! Nawet jeżeli ma być już pochmurno to lepiej spędzić pochmurny dzień pod palmami w Cro niż w PL