napisał(a) gusia-s » 14.07.2014 09:49
henius34 napisał(a):raulinio75 napisał(a):Cóż pogoda nie rozpieszcza w tym roku w Chorwacji ja mam ten sam dylemat czy jechać do Chorwacji czy zmienić kierunek
Pisałem z naszym gospodarzem z Lokvy Rogoznica potwierdził ,że szału nie ma ale tez nie ma tragedii podobno od środy ma być lepiej. Prawdą jest to ,że praktycznie codziennie pada tak dwie godziny , woda w morzu około 24-25 stopni
Miałem już nie pisać ,ale się przełamie po raz ostatni. Jestem od 1 lipca. Padało do południa we wtorek (8.07), czwartek (cały dzień do bani) i wczoraj (do południa). Więc niem jest prawdą że codziennie pada po dwie godziny... pomijając dni które wymieniłem było bez chmurki (jestem nie daleko Lokvy). Po raz ostatni w tym wątku pozdrawiam wszystkich pesymistów i narzekaczy. Biorę czapkę i rękawiczki i idę na plażę, bo dzisiaj ostatni dzień pobytu.
Bez odbioru
Jesteś uparty ...
Chorwacja to nie tylko okolice, w których jesteś ... może akurat masz szczęście że u Ciebie jest lepiej niż gdzie indziej.
Ludzie piszą z różnych miejsc, że niestety leje często i mocno. Łapią promienie słońca pomiędzy burzami i nie dziwię się, że wyrażają swoje niezadowolenie bo nie tego oczekiwali po przejechaniu tylu km.
Poza tym kamery online nie kłamią, nad Biokovem chmury non stop praktycznie od kilku dni i nie widać błękitnego nieba.
Przez wiele miejsc przeszły nawałnice więc przestań wpierać, że jest tak pięknie jak zazwyczaj w Cro.