ale raczej mało prawdopodobne, że zdarzą się dwa tygodnie bezchmurnego nieba.
No patrz pan,a ja na trzy wyjazdy do Chorwacji widziałem tylko raz deszcz i to tylko przez godzinę.
Niewiarygodne
Rafał78 napisał(a):ale raczej mało prawdopodobne, że zdarzą się dwa tygodnie bezchmurnego nieba.
No patrz pan,a ja na trzy wyjazdy do Chorwacji widziałem tylko raz deszcz i to tylko przez godzinę.
Niewiarygodne
gusia-s napisał(a):Wiadomo że z pogodą bywa różnie i w Cro też.
W 2012 - na 12 dni - pochmurnych 0, deszczowych 0, I poł. Sierpnia Makarska Riwiera
W 2013 - na 15 dni - pochmurnych 3, deszczowych 2 + ze 2x burze nocne, II poł. Sierpnia - wyspa Pag
kadetdudi napisał(a):Rafał78 napisał(a):ale raczej mało prawdopodobne, że zdarzą się dwa tygodnie bezchmurnego nieba.
Niewiarygodne
Według niektórych na tym forum ściemniasz:P
Rafał78 napisał(a):ale raczej mało prawdopodobne, że zdarzą się dwa tygodnie bezchmurnego nieba.
Niewiarygodne
Eunike1984 napisał(a):Ale nikt nie twierdzi, że nie pada. Pada, ale już dawno tak mokrego czerwca Chorwaci nie widzieli.