Nie ma to jak relacje na żywo.
Dla przypomnienia.
Temp. wody można śledzić tutaj:
http://vrijeme.hr/aktpod.php?id=more_n
...a na dalmatyńskie kamerki można zerknąć np. tutaj:
http://www.chorwackie.pl/dalmacja/pogod ... -line.html
owoc81 napisał(a):yabko napisał(a):Dzisiaj Dubrownik i Czarnogóra. W Dubrowniku koło 25 stopni i w słońcu patelnia, zaś w Czarnogórze deszcz i 18 stopni.
yabko napisał(a):Dziś robimy również wyjazd do Dubrovnika, mam 1/4 baku jest tam gdzieś po drodze stacja? bo nie chce mi się wracać do Makarskiej, ale pamiętam że przed granicą BIH chyba była i tuż za w BIH ( w Bośni nawet tańsze tankowanie było zawsze )
katipe napisał(a):Witam wszystkich!
10 czerwca po raz pierwszy jadę do Chorwacji, ostatnie dni obawiałam się pogody ale widzę że chyba nie ma się o co martwić!! Na pewno jest sto razy lepiej tam niż u nas w PL obecnie...
jak dojedziemy to również dam znać jak pogoda w okolicy Makarskiej
Pawelrsko napisał(a):katipe napisał(a):Witam wszystkich!
10 czerwca po raz pierwszy jadę do Chorwacji, ostatnie dni obawiałam się pogody ale widzę że chyba nie ma się o co martwić!! Na pewno jest sto razy lepiej tam niż u nas w PL obecnie...
O witam
Koleżanka z tej samej wioski Miło.
Ja jadę 8-go do Breli.(miał być 1.06 ale pogody się wystraszyłem)
Proponuje jechać 8-go będzie raźniej.
Pozdrawiam
Pawelrsko napisał(a):katipe napisał(a):Witam wszystkich!
O witam
Pozdrawiam
LeonBen napisał(a):Dzisiaj dojechaliśmy do Slunj na dwa noclegi ( jutro Plitvice do zwiedzenia ) przed dalszą wyprawą na Pag. Jest cieplutko, ok. 23 stopni, świeci słonko, jest parę chmurek. Po drodze pogoda w kratkę, ale gdzieś od Grazu to już w większości słońce.
katipe napisał(a):
a gdzie tam nocujecie? bo chcemy tam nocować z 10 na 11 czerwca
katipe napisał(a):Pawelrsko napisał(a):katipe napisał(a):Witam wszystkich!
O witam
Pozdrawiam
oo witam
no właśnie 8. Ale możemy się gdzieś spotkać na piwku też bym się chętnie rozbiła w Breli ale koleżanka ciągnie mnie do miejsca gdzie można imprezować
aga7911 napisał(a):Pogoda jest z dnia na dzień coraz lepsza,koleżanka jest w Zatonie od poniedziałku plaża i kąpiele w morzu,wczoraj 23stopnie.Ja wybieram się 16 czerwca do Zaton Holiday Willage,mam nadzieje że będzie jeszcze cieplej.Czy ktoś może z okolic Katowic wyjeżdza 16 do Zatonu?