napisał(a) henius34 » 04.07.2014 19:01
edekstary napisał(a):henius34 napisał(a):black_lord napisał(a):W prognozach pogody nadchodzą burze i deszcze nad Chorwację.
Wygląda, że to będzie najgorszy pogodowo lipiec od wielu lat w Chorwacji.
Dlatego odpuść sobie w tym roku CRO, tu naprawdę nie ma miejsca na maruderów i pesymistów. W Pisaku temp. powietrza 29'C, wody 22'C rakiji 5'C
Ja już nawet przestałem sprawdzać prognozę pogody przed wyjazdem, bo wcześniej wychodziły 4, a nawet 5 dni deszczowych, z czego trafili 0, no ewentualnie w nocy trochę popadało.
Sprawdzanie prognoz jest totalnie bez sensu, dlatego dziwi mnie jak ktoś pisze i pyta jak będzie pogoda za np. dwa tygodnie. Ja od czasu do czasu sprawdzam prognozy na
http://pogoda.interia.pl/prognoza-dlugo ... ,cId,63135 i tak np dzisiaj rano, we wtorek zapowiadali opady deszczu, a po powrocie z plaży opady "przesuneli" na piątek. Przed wyjazdem miałem mieć pierwszy tydzień deszczu, jestem piaty dzień i cały czas bezchmurne niebo. Umówmy się że tutaj (chociaż mnie jeszcze to nie spotkało, a jestem 5 raz) nawet klika dni niepogody odbiera się lepiej niż gdziekolwiek indziej.
Pozdrawiam wszytskich niepokojących się o pogodę - będzie dobrze bo to CRO!!!!