Tribunj - od rana pełne słońce i wiaterek spory
dzisiaj jedziemy na KRK
Agawa. napisał(a):kasiaa2604 napisał(a):W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji
To tak jak my, w Grecji byliśmy zanim poznaliśmy Chorwację, a teraz, w tej chwili siedzimy na tarasie w Cro (po raz piąty) i pijemy Travaricę i to takie wakacje mi w zupełności wystarczającą
ita napisał(a):maniust napisał(a):Teraz przez kilka dni będziemy czytać , jaka to patelnia w Cro........
od jutra u nas też patelnia
bykman napisał(a):Jeśli w Polsce ma byc patelnia, to ja zapraszam w moje strony forumowiczów, Zalew Czorsztyński, Niedzica Zamek(to tu między innymi kręcili zdjęcia do "Janosika") jest tu piaszczysta plaża, można przepłynąć się gondolą lub statkiem,wypożyczyć kajak, łódkę lub rower wodny.
Widok na Tatry oraz na Trzy Korony.
Mnóstwo restauracji oraz placów zabaw dla dzieci.
bykman napisał(a):Jeśli w Polsce ma byc patelnia, to ja zapraszam w moje strony forumowiczów, Zalew Czorsztyński, Niedzica Zamek(to tu między innymi kręcili zdjęcia do "Janosika") jest tu piaszczysta plaża, można przepłynąć się gondolą lub statkiem,wypożyczyć kajak, łódkę lub rower wodny.