Platforma cro.pl© Chorwacja online™ - podróżuj z nami po całym świecie! Odkryj Chorwację i nie tylko na forum obecnych i przyszłych Cromaniaków ツ

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ?

Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat?
[Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
Bocian
zbanowany

Nieprzeczytany postnapisał(a) Bocian » 02.07.2014 19:39

Anowi898 napisał(a): W przyszłym roku raczej będziemy celować w bardziej pewniejesze pogodowo regiony.

Tak trzymaj.
Anowi898
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anowi898 » 02.07.2014 20:37

Bocian napisał(a):
Anowi898 napisał(a): W przyszłym roku raczej będziemy celować w bardziej pewniejesze pogodowo regiony.

Tak trzymaj.

Szkoda bo Chorwacja mi się naprawdę podobała, pomimo że w ciągu naszego pierwszego pobytu trafiliśmy na wielu nie uprzejmych ludzi:( Może lipiec, sierpień jest bardziej "pewny".
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 02.07.2014 20:50

My byliśmy od 14-28 czerwca i refleksja podobna jak ANOWI898, Chorwacja jest piękna. Ale zaczęłam ostatnio interesować sie tak troszeczkę Grecją - kto wie??może tam w przyszłym roku pojedziemy? W Chorwacji byliśmy 4 razy, a Grecji...zerrrro :-)
kasiaa2604
Odkrywca

Nieprzeczytany postnapisał(a) kasiaa2604 » 02.07.2014 20:58

W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji ;)
Anowi898
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anowi898 » 02.07.2014 21:08

kasiaa2604 napisał(a):W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji ;)

Ja mam dokładnie to samo z Grecją:D
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 02.07.2014 21:08

kasiaa2604 napisał(a):W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji ;)

Bo tak jak pisałam : Chorwacja jest piękna..... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
karin74
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) karin74 » 02.07.2014 21:09

Anowi898 napisał(a):

Ja mam dokładnie to samo z Grecją:D

Więc trzeba spróbować...i się przekonać jak to jest z ta Grecją :lol:
Agawa.
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) Agawa. » 02.07.2014 21:12

To tak jak my, w Grecji byliśmy zanim poznaliśmy Chorwację, a teraz, w tej chwili siedzimy na tarasie w Cro (po raz piąty) i pijemy Travaricę i to takie wakacje mi w zupełności wystarczającą ;)
Anowi898
Turysta

Nieprzeczytany postnapisał(a) Anowi898 » 02.07.2014 21:12

karin74 napisał(a):My byliśmy od 14-28 czerwca i refleksja podobna jak ANOWI898, Chorwacja jest piękna. Ale zaczęłam ostatnio interesować sie tak troszeczkę Grecją - kto wie??może tam w przyszłym roku pojedziemy? W Chorwacji byliśmy 4 razy, a Grecji...zerrrro :-)

Grecja to dla mnie najpiękniejszy kraj na świecie, a trochę udało mi się zwiedzić do tej pory. W Grecji byłam 2 razy w kilku miejscach;) Obłędne jedzenie, mili ludzie, tanio i obłędne krajobrazy;)
lukasz22i
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) lukasz22i » 02.07.2014 22:42

Agawa. napisał(a):

To tak jak my, w Grecji byliśmy zanim poznaliśmy Chorwację, a teraz, w tej chwili siedzimy na tarasie w Cro (po raz piąty) i pijemy Travaricę i to takie wakacje mi w zupełności wystarczającą ;)

Pozdrowienia z Wodnej Baśki :lol: ... w właśnie, gdzie w ok. można zakupić jakieś zacne, miejscowe trunki? Nie samym piwem człowiek żyje!
alycja
Croentuzjasta

Nieprzeczytany postnapisał(a) alycja » 02.07.2014 23:11

glapishon napisał(a):Jak zwykle Cro nie zawodzi. Tucepi zalane słońcem o "kiszy" nie ma mowy. Pozdro dla Cromaniaków!
No i tak ma byc za 2 dni nadciagam ;-)
justyna5
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) justyna5 » 02.07.2014 23:20

jakrena napisał(a):a jak plażing na Ciovo;)? jak pogoda?

Pogoda wymarzona ,ciepło a wręcz gorąco jak nie ma wiaterku , niebo bez chmurek ,nic tylko przyjeżdżać ,a poza tym jak na ten czas turystów nie jest za wiele ,w porównaniu z poprzednimi latami :hut:
maniust
Koneser

Nieprzeczytany postnapisał(a) maniust » 03.07.2014 07:34

Teraz przez kilka dni będziemy czytać , jaka to patelnia w Cro........
maluszek
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) maluszek » 03.07.2014 07:51

maniust napisał(a):Teraz przez kilka dni będziemy czytać , jaka to patelnia w Cro........

Może lepiej nie czytać Maniek, po co się w...ć :mrgreen: może lepiej obmyślać kolejne wakacje :D
ita
Cromaniak

Nieprzeczytany postnapisał(a) ita » 03.07.2014 07:57

maniust napisał(a):Teraz przez kilka dni będziemy czytać , jaka to patelnia w Cro........

od jutra u nas też patelnia :mrgreen:
Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pogoda i klimat

Jaka jest aktualna pogoda w Chorwacji ? - strona 79
Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się
reklama
Chorwacja Online
[ reklama ]    [ kontakt ]

Platforma cro.pl© Chorwacja online™ wykorzystuje cookies do prawidłowego działania, te pliki gromadzą na Twoim komputerze dane ułatwiające korzystanie z serwisu; więcej informacji w polityce prywatności.

Redakcja platformy cro.pl© Chorwacja online™ nie odpowiada za treści zamieszczone przez użytkowników. Korzystanie z serwisu oznacza akceptację regulaminu. Serwis ma charakter wyłącznie informacyjny. Cro.pl© nie reprezentuje interesów żadnego biura podróży, nie zajmuje się organizacją imprez turystycznych oraz nie odpowiada za treść zamieszczonych reklam.

Copyright: cro.pl© 1999-2025 Wszystkie prawa zastrzeżone