Anowi898 napisał(a): W przyszłym roku raczej będziemy celować w bardziej pewniejesze pogodowo regiony.
Tak trzymaj.
Bocian napisał(a):Anowi898 napisał(a): W przyszłym roku raczej będziemy celować w bardziej pewniejesze pogodowo regiony.
Tak trzymaj.
kasiaa2604 napisał(a):W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji
kasiaa2604 napisał(a):W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji
Anowi898 napisał(a):kasiaa2604 napisał(a):W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji
Ja mam dokładnie to samo z Grecją:D
karin74 napisał(a):My byliśmy od 14-28 czerwca i refleksja podobna jak ANOWI898, Chorwacja jest piękna. Ale zaczęłam ostatnio interesować sie tak troszeczkę Grecją - kto wie??może tam w przyszłym roku pojedziemy? W Chorwacji byliśmy 4 razy, a Grecji...zerrrro
Agawa. napisał(a):kasiaa2604 napisał(a):W tym roku wybieram się po raz 6 do Chorwacji i póki co pogoda mi nie straszna, mimo, iż jedziemy we wrześniu i może być różnie. O Grecji też myślałam, byłam raz i bardzo mi się podobała, jednak Cro ma w sobie coś, co jednak niesamowicie przyciąga i nie umiem sobie wyobrazić innych wakacji
To tak jak my, w Grecji byliśmy zanim poznaliśmy Chorwację, a teraz, w tej chwili siedzimy na tarasie w Cro (po raz piąty) i pijemy Travaricę i to takie wakacje mi w zupełności wystarczającą