Wybieracie się do Chorwacji, ale macie wątpliwości odnośnie pogody? Czy nie będzie za zimno lub za gorąco? Jak inni znieśli chorwacki klimat? [Nie ma tutaj miejsca na reklamy. Molim, ovdje nije mjesto za reklame. Please do not advertise.]
W Tucepi się wypogodziło,też przypiekało i jakie fale, dzieciska miały mnóstwo radochy...ja także Plac zabaw obok restauracji Marina godz. 22.20, gorączka piątkowej nocy...czy te dzieci nie śpią wcale?
Hej. Będziemy w Tucepi w poniedziałek, napiszcie jak z komarami. Byłem kilka razy w Cro i komarów nie było, ale ostatnio w okolicach Zabiric tak cieły komary, że ho ho. Dziękuję za informacje, tylko tego potrzebuje.
Drodzy forumowicze będę juz kończyć relacje z Tucepi, jutro wyjazd, co prawda spędzimy jeszcze dzień w Omisiu. A więc...woda w morzu juz prawie zupa, kamienie na plaży parzą, piece w pizzerniach na promenadzie rozgrzane, świeże ryby do restauracji złowione. Chorwacja z dniem 28.06.2014 w pełni przygotowana...dziękuję za uwagę i ŻYCZĘ WSZYSTKIM UDANYCH WAKACJI!!!
Wracając do Tucepi: dziś "ribarska noć" - muza i wykonawcy zdecydowanie gorsi niż przed rokiem. Takie pieśni dancingowo-weselne ze 100% dodatkiem kiczu. Cieszę się, że jadąc ok.10 godz. będę miał moją supermuzę.