Mam pytanko czy droga od Mariboru do granicy Chorwackiej i później dalej do Zagrzebia jest zrobiona. Chodzi mi szczególnie o te roboty, które w zeszłym roku widziałem i przez które stałem w korku.
Pozdrawiam
Michał
Michal S. napisał(a):Mam pytanko czy droga od Mariboru do granicy Chorwackiej i później dalej do Zagrzebia jest zrobiona. Chodzi mi szczególnie o te roboty, które w zeszłym roku widziałem i przez które stałem w korku.
Pozdrawiam
Michał
ally napisał(a):W Słowenii można spróbować przejazd inną drogą. Np. przekroczyć granicę w Dobovac.
W zeszłym roku zostaliśmy zmuszeni do takiej drogi bowiem Policja zamknęła główne przejście w kierunku na Maribor jadąc z Hr.
I powiem szczerze, że nie żałuje bo krajobrazy Słoweni są przepiękne ( droga wąska i nie da się szybko jechać ale widoki rekompensują to , zresztą na głónej drodze jedzie się żółwim tempem lub stoi więc bez różnicy heheh)
moondek napisał(a):ally napisał(a):W Słowenii można spróbować przejazd inną drogą. Np. przekroczyć granicę w Dobovac.
W zeszłym roku zostaliśmy zmuszeni do takiej drogi bowiem Policja zamknęła główne przejście w kierunku na Maribor jadąc z Hr.
I powiem szczerze, że nie żałuje bo krajobrazy Słoweni są przepiękne ( droga wąska i nie da się szybko jechać ale widoki rekompensują to , zresztą na głónej drodze jedzie się żółwim tempem lub stoi więc bez różnicy heheh)
Gdzie jest ten Dobovac? Szukam na viamiechelin.com i nie mogę tego znaleźć... A może już wzrok mam nie ten?... Cholera, sam juz nie wiem...
FUX napisał(a):moondek napisał(a):ally napisał(a):W Słowenii można spróbować przejazd inną drogą. Np. przekroczyć granicę w Dobovac.
Gdzie jest ten Dobovac? Szukam na viamiechelin.com i nie mogę tego znaleźć... A może już wzrok mam nie ten?... Cholera, sam juz nie wiem...
Dobovec pri Rog.????????
Powrót do Samochodem - trasy, noclegi, przepisy, uwagi