napisał(a) Muliness » 10.03.2010 13:23
weldon napisał(a):Wyrzucili mnie
Latałem z lustrem i:
praktycznie nie miałem czasu na zmianę obiektywów, zabawy w polaryzację itp.
Doszedłem do wniosku, że jak będę miał czas to będziemy z córą rozbudowywać
to co mamy (18-70, 70-300, UV, polar, szara połówka), ale, w sumie to,
tak jak u Mariusza, najbardziej pasowałoby mi założyć 18 - 300 na stałe i włączyć tryb auto.
Na minoltę zakładałem filtry, ale traciłem przy gorszym świetle, no i tuleja mi winietowała - koszmar. Kieszenie i ręce miałem ciągle pełne elementów aparatu, dlatego, w pierwszej chwili, nie zwróciłem uwagi na ten "brak".
No ale skoro piszecie, że to źle?
...
Widzisz Weldon to jest coś o czym dobrze prawisz . Naprawdę nie dziwie się , że komuś nie chce sie nosić plecaka bateryjek , kart , ładowarek , filtrów . Uwierz , ze mnie też sie nie chce
Nie potępiłam i nigdy nikogo nie potępię za robienie zdjec w trybie automat priorytet czasu i przysłony Za trzy tygodnie ciagiem do sierpnia będę w pracy;).i zrobie kilkanaście tysiecy zdjeć Wakacje są wakacjami , rozumiem hobby ale nie namawiam ślepo wszytskich po kolei do lustrzanek i wyobrażam sobie zdjecia z wakacji bez filtrów
marcin_es napisał(a):Mam kila szkieł Minolty i moim zdaniem przeskoczą niejednego Nikkora
Grunt aby być zadowolony ze zdjęć, a jakimi środkami się to osiąga to sprawa drugoplanowa.
Dokładnie!:)
Kupiłam nikora wyzyłowałam sie i doprowadziłam do bankructwa to teraz nie pozostaje mi nic innego jak go wychwalać;)
Ostatnio edytowano 10.03.2010 13:25 przez
Muliness, łącznie edytowano 1 raz