janniko napisał(a):...
ale i tak w wielu sytuacjach Nikony mi się podobają... żadnym aparatem nie uzyska się wrażenia takiej żylety!
Rafał ma Canona, ja mam Nikona Rysiek ma Sony
Żyletowatość zależy od szkła a nie od puszki
janniko napisał(a):...
ale i tak w wielu sytuacjach Nikony mi się podobają... żadnym aparatem nie uzyska się wrażenia takiej żylety!
Leszek Skupin napisał(a):janniko napisał(a):...
Rafał ma Canona, ja mam Nikona Rysiek ma Sony
Żyletowatość zależy od szkła a nie od puszki
janniko napisał(a):A czy twoim zdaniem coś odróżnia zdjęcia wyplute z Nikona od zdjęć z Canona? (uwzględniając wyłącznie body)
jeśli tak, to co?
Piotrek_B napisał(a):janniko napisał(a):A czy twoim zdaniem coś odróżnia zdjęcia wyplute z Nikona od zdjęć z Canona? (uwzględniając wyłącznie body)
jeśli tak, to co?
Janek, nie pękaj, kupuj sprzęt, cykaj fotki a resztę zrobi za Ciebie Photoshop
janniko napisał(a):no.. muszę wydać tę kasę (co mi bokiem wpadła) bo się rozpłynie i aparata nie budjet
Znam stare Olympusy E-420jan_s1 napisał(a):... mam plan B - nowy Optimus E-420...
janniko napisał(a):Mój plan już od dawna zakłada dwa aparaty:
Canon 400d
Nikon D80
był jeszcze Nikon D5000 (syn kolegi ma i bardzo zacna zabawka), ale chyba mnie nie będzie stać..
janniko napisał(a):Kurde! Jak to żółtko nie elegancko wygląda! Wolałbym już jakąś niebieską lub różową karteczkę (Pitorze_B nie da się w drodze wyjątku różową albo ostatecznie czarną?)
Powrót do FotoCroClub - dyskusja