...na Korculi ostatnio było kilka dni "kiszy", non stop lało. Niestety, jak mówią znajomi Chorwaci nie wróży to słonecznego lata
Miejmy jednak nadzieję, że aura wkrótce się zmieni
mervik napisał(a):majeczka napisał(a):...na Korculi ostatnio było kilka dni "kiszy", non stop lało. Niestety, jak mówią znajomi Chorwaci nie wróży to słonecznego lata
Czyżby w 2015..... miała by się pogoda powtórzyć z tego roku
majeczka napisał(a):mervik napisał(a):majeczka napisał(a):...na Korculi ostatnio było kilka dni "kiszy", non stop lało. Niestety, jak mówią znajomi Chorwaci nie wróży to słonecznego lata
...mam skromną nadzieję, że unikniemy powtórki z ubiegłego roku, ale niestety wobec opinii Chorwatów, przynajmniej obecnej, optymizmem raczej nie wieje...
mervik napisał(a):majeczka napisał(a):...na Korculi ostatnio było kilka dni "kiszy", non stop lało. Niestety, jak mówią znajomi Chorwaci nie wróży to słonecznego lata
anakin napisał(a):mervik napisał(a):majeczka napisał(a):...na Korculi ostatnio było kilka dni "kiszy", non stop lało. Niestety, jak mówią znajomi Chorwaci nie wróży to słonecznego lata
Ja bym założył nowy wątek.
Taki z rokowaniami.
Co prawda tylko pół roku zostało, ale myślę, że z pińcet stron spokojnie pyknie.
anakin napisał(a):gusia-s napisał(a):Słowo rzekłeś więc...
Och, ależ to by był plagiat.
Nie ja to wymyśliłem.....
loyd napisał(a):Ja odpuszczam już cro (na razie przynajmniej). Jak weszli do UE to im się pogoda zje...a i ceny poszybowały w górę. Byłem w 2013 w Breli i pogoda była taka sobie (było te 27 stopni ale jakieś takie słabe). Zeszły rok przymusowo byłem nad Bałtykiem (żona w ciąży) - ale patrząc na forum dziękowałem za to niebiosom.
Gdzie te czasy jak w cro była non-stop lampa .... ? Wychodziłem o 8 po bułki w Igrane czy w Bolu i już 32 stopnie naparzało
BTW, na razie mam nowego członka (członkinię) rodziny i dopóki nie przekroczy 2 lat mam w planie polatać na wakacje samolotem. Także w lutym kanary, w lipcu Majorka (albo Grecja) i w 2016 może uda się na Karaiby doczłapać.
Jak pogoda się w cro poprawi to w 2017 może Podgora
Hercklekot napisał(a): Ja się nie łamię i jak tylko fundusze pozwolą to jedziemy w 2015 też.
Mikromir napisał(a):EDIT: Ojej, w jakim pięknym sentymentalno - fantazyjnym wątku nieoczekiwanie się znalazłam. Miło tutaj.