alechandro napisał(a):I jeszcze taka stara zasada : do Chorwacji się jedzie w sierpniu
Starzy cromaniacy odpowiedzą chóralnie : się wie
Zweryfikujemy Jadę 6-ty raz i pierwszy raz w sierpniu
LUKI40 napisał(a):manewr napisał(a):Tak Beskid to mój rejon.Blisko do Cro.
Ja Nowy Sącz tak że, po sąsiedzku
manewr napisał(a):LUKI40 napisał(a):manewr napisał(a):Tak Beskid to mój rejon.Blisko do Cro.
Pozdrawiam
beatabm napisał(a):manewr napisał(a):LUKI40 napisał(a):manewr napisał(a):Tak Beskid to mój rejon.Blisko do Cro.
Pozdrawiam
Kolego - ja wciąż czekam na te Twoje przewidywania pogodowe Poproszę w terminie koniec sierpnia początek września - fajnie by wiedzieć czego się spodziewać
manewr napisał(a):Kolego - ja wciąż czekam na te Twoje przewidywania pogodowe Poproszę w terminie koniec sierpnia początek września - fajnie by wiedzieć czego się spodziewać :wink
Pisałem wczoraj dla Makarskiej. Ty nie podałeś konkretnej miescowości.
beatabm napisał(a):manewr napisał(a):Kolego - ja wciąż czekam na te Twoje przewidywania pogodowe Poproszę w terminie koniec sierpnia początek września - fajnie by wiedzieć czego się spodziewać :wink
Nie mogę podać miejscowości gdyż nie wiem gdzie będę. Interesuje mnie region od Zadaru na północ myślę - może tak do KRK. Choć jeśli miałoby być źle to zmienię destynację na południe
manewr napisał(a):
Zadar - ostanie 10 dni sierpnia bardzo ciepłe. Od 2-3 wrzesień ochłodzenie i opady deszczu.
beatabm napisał(a):manewr napisał(a):
Zadar - ostanie 10 dni sierpnia bardzo ciepłe. Od 2-3 wrzesień ochłodzenie i opady deszczu.
A tereny bardziej na północ? Wyspy aż po Krk?
manewr napisał(a):beatabm napisał(a):manewr napisał(a):LUKI40 napisał(a):manewr napisał(a):Tak Beskid to mój rejon.Blisko do Cro.
Pozdrawiam
Kolego - ja wciąż czekam na te Twoje przewidywania pogodowe Poproszę w terminie koniec sierpnia początek września - fajnie by wiedzieć czego się spodziewać
Garo&Justa napisał(a):Ludzie, wy tak na poważnie?
Manewr, weź się juz nie nabijaj z narodu, skłonni są widzę nawet płacić za dobre słowo. Byleby ktoś dodał otuchy ze bedzie słonecznie...