Z mojego doswiadczenia to na kilka dni do przodu najtrafniejsza jest ta... w dodatku dosyc konserwatywna - generalnie jest cieplej niz pokazuje:
https://www.yr.no/place/Croatia/Split-D ... /long.html
fabio007 napisał(a):Dziękuję za odpowiedź Od kilku lat jeździłem w drugiej połowie sierpnia, w tym roku niestety do tej pory nie wyszło, ale że mi cały czas chodzi ta Chorwacja po głowie to pytam o pogodę, bo nie wiem czy jest jeszcze sens jechać teraz we wrześniu, czy niestety sobie odpuścić ..
Garo&Justa napisał(a):Pogodę jako taką można przewidzieć na 3 dni do przodu.
Nie wierzcie w żadne inne proroctwa.
A póki co najlepsza prognoza, w sensie że bardzo trafnie podają, to Yr.no
manewr napisał(a):Powiedz kiedy jedziesz , a powiem ci jaką będziesz miał pogodę.
beatabm napisał(a):manewr napisał(a):Powiedz kiedy jedziesz , a powiem ci jaką będziesz miał pogodę.
jestes wróżką???
Garo&Justa napisał(a):Nie wierze w zabobony a dla mnie sprawdzenie dzisiaj pogody, jaka będzie za np 3 tygodnie to właśnie zabobon... Wróżenie z fusów i skakanie na golasa wokół ogniska z dzidą w ręce.
manewr napisał(a):beatabm napisał(a):manewr napisał(a):Powiedz kiedy jedziesz , a powiem ci jaką będziesz miał pogodę.
jestes wróżką???
Hobbystycznie zajmuje się pogoda
beatabm napisał(a):manewr napisał(a):beatabm napisał(a):manewr napisał(a):Powiedz kiedy jedziesz , a powiem ci jaką będziesz miał pogodę.
jestes wróżką???
Hobbystycznie zajmuje się pogoda
hmmmm...ciekawe jest co mówisz - skoro choćby hobbystycznie zajmujesz się pogodą to nie wiesz że prognozy dłuższe niż najbliższe 2-3 dni to loteria?
To poprosze o wróżbę w takim razie - wyjazd po 20 sierpnia